2777
2789
این اسمارو از کجامیارید یچی باید گذاشت ک بتونی قشنگ و راحت صداش کنی

از تو جیبم میارم  

ببخشید ک برخلافه میل شما نظر دادم.پوزششششش    

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یعنی الهه عشق😀

بله😃

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
نه معنیش میشه الهه عشق و زیبائیه

آره میدونم😁

خب بذار حلما هم معنی زینبه و جدیدتره البته زینب هم اسم خواهر امام بزرگوارمون بوده

اما جدیدا میگن حلما معنی اسم حضرت زینب نیست اون *حُلِما* ی که معنی اسم حضرت زینبه

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
آرتِميس رو منم ميپسندم تو فيلم تركيه اي هم اسم دخترشون آرتميس بود

نام يكي از الهه هاي يوناني

اگه اشتباه نكنم الهه شكار

اسم قديمي هست دوست خواهرم متولد ١٣٥٥ هست اسمش آرتميس بود من از بچگي عاشق اين اسم بودم

لیه، راحیل، باران،گلبرگ، نهال،گندم،برکه،نیاز،سریرا،ساره،سوگل،مهرناز،ماریا،واینا،

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
@anahita4     بیااسم مارو صدا میزنن😎😂

وووووووو آناهیتا ها پرچم بالا😂🤩ژونننن

اسم ✨آناهیتا✨رو به هیچکدوم از این اسمای بی معنی مسخره نمیدم🤣🤣

چشم رنگی جونتونم😍🤍😂