2777
2789
عنوان

دکتر پاک نا امیدم کرد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 54 پست
به حساب نرم افزار6هفته

عزیزم غصه نخور اگه سالم باشه ک میمونه ان شااله ولی اگم نشد نگران نباش ان شااله دفعه بعد با امادگی کامل باردارمیشی. من که ۲۸هفتهه ازدست دادم چی بگم

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
چند روز از پریت میگذره

4روز عقب انداختم بعدش مث پری شد تا الان12روزه لک بینی قک میکردم پری هس ازمایش دادم باردار بودم

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل ما کل ۹ ماهو لکه بینی داشت ولی موند..... من اصلن لکه نداشتم ولی نموند..... پس ناامیدی ممنوع

خدا از دهنت بشنوه😔بعضی دکترا بی ملاحظه حرف میزنن شایدم من خیلی حساسم چون بچه اولمه

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.

عزیزمم ان شاءالله که نی نیت سالم میمونه توکل کن بخدا.

ادم استدس میگئره حق داری نگران بچتی ولی بسپر ب خدا

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
خدا از دهنت بشنوه😔بعضی دکترا بی ملاحظه حرف میزنن شایدم من خیلی حساسم چون بچه اولمه

عزیزم دکترا کارشون اینه. نمیتونن بااحساس برخورد کنن رک حرفشونو میزنن

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
عزیزم توکل کن به خدا ان شاء الله که با مراقبت خودت و کمک خدا حتما میمونه 

دست ب کمک ک دارم خداروشکر.کارگرخونه پدرشوهرمم هس مراقبمه ولی بازم نا امیدم کرد

گر نگهدار من ان است ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ..عزیزم بسپار دست خدا 

توکل ب خدا تا اینجاشم توکلم ب  اون بوده

اخییی ایشلا که بچه دار میشی 😊😊😘 باردار شدی منو تگ کن  برات دعا میکنم

باردار ک هستم عزیزم ولی رک گفت یا میمونه بعد ده روز یا نه

من تا نه ماهگی لکه بینی خونریزی داشتم بچممم موند الان سه سالشه . این چه حرفیه توکل کن بخدا هرچی خاست ...

بخدا گریم گرفت چون بچه اولمه حسابی هم تنهام شوهرمم همش سرماره خوشحال بودم دیگه تنها نیستم😔هرچی خدا بخواد خدا بدکسیو نمیخواد😔ولی کاش ی نگاه دیگه ای بهم بکنه

عزیزم غصه نخور اگه سالم باشه ک میمونه ان شااله ولی اگم نشد نگران نباش ان شااله دفعه بعد با امادگی کا ...

اصلا فکرسو نمیکردم باردار باشم منتظر اقدام بعدی بودم قوی برم جلو ک این شد.به دکتره گفتم فکر نمیکردم باردار باشه دو قاشق سیاهدونه دو روز خوردم و اینا گف نه ب اونا ربطی نداره