2777
2789
عنوان

دکتر پاک نا امیدم کرد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 54 پست
عزیزم دکترا کارشون اینه. نمیتونن بااحساس برخورد کنن رک حرفشونو میزنن

حالا خدا کنه اینجوری نشه درداشو تحمل میکنم فقط بمونه😭

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕
ن عزیز امیدت ب خدا باشه ن این دکترا اونا حرف زیاد میزنن جدی نگیر انشاا...ک ب حق فاطمه ای زهرا میمونه ...

انشالله خدا از زبونت بشنوه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دکتر از پیش خدا اومده ، من مثل شما بودم خ مواظب خودم بود آروم آروم راه میرفتم تو خونه ، بادم و پ ...

به منم گف اگر میخوای بمونه باید مراقبت کنی.یکی اونجا بود گف امپولاتم حتی بیان تو خونه بزنن واست

عزیزم منم لک بینی داشتم ولی اتفاقی نیافتاد الان پسرم ۱۱ سالشه 😂😂😂

یکم سوزشم داشتین؟امروز تو مطب خیلی اذیت شدم کمر دردم بیشتر شد یکم سوزش گرفتم.تا بلند شدم حس کردم لک اومد.کلا تا تخمدان راستم درد میگیره لک میبینم

کیست هم داری فکر کنم ،

ن اتفاقا تازه تازه چکاپ کامل و پاپ اسمیر دادم واس اینم بردم گف همه چی اکی ولی قندت بالاس واس بارداری ک گف رعایت کن همینو گف واس قندم فقط

ن اتفاقا تازه تازه چکاپ کامل و پاپ اسمیر دادم واس اینم بردم گف همه چی اکی ولی قندت بالاس واس بارداری ...

استرس اصلا به خودت نده الان دیگه اکثرا موقع بارداری لک بینی رو دارن نمیدونم از چی واقعا ولی اگه استراحت کنی زود قطع میشه لک بینی ،فقط میری دستشویی به خودت فشار نیار سریه کارت رو بکن بلد شو و زور نزن کلا تا یک هفته مراعات کن 

استرس اصلا به خودت نده الان دیگه اکثرا موقع بارداری لک بینی رو دارن نمیدونم از چی واقعا ولی اگه استر ...

ممنون از راهنماییت عزیزم.اره حتما واس توالت اینکارو میکنم🙏

به منم گف اگر میخوای بمونه باید مراقبت کنی.یکی اونجا بود گف امپولاتم حتی بیان تو خونه بزنن واست

اره عزیزم فقط با آرامش راه برو بشین و پاشو و مغز بادوم پسته بخور ازهرکدوم دوکیلو بخر بزار کنارت بخور من آمپول نزدم فقط شیاف گذاشتم هفت روز دیگه قطع شد ادامه ندادم ولی تاسه ماه ظرف نشستم غذا آن چنانی درس نکردم تازه دوتا بچم داشتم هیچ کسم کمکم نبود ولی خداییش شوهرم خیلی بهم رسید دوست داشت بچه بمونه ، مامانم عین خیالش نبود روضه گرفته بود می‌گفت بیا کمک من نرفتم