کسی بود تو خونه با اموزش های که تو نت هست خیاطی به صورت مبتدی یاد گرفته باشه نه خیلی حرفه ایی همین طوری که برای خودت بتونی یه پیراهنی یا یه دامن شلواری بدوزی
چقد طول میکشه تا یاد بگیریم
تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخی بمیرم من می خوام درز ساده رو برم اینقدر استرس میگیرم که یه وقت خراب نکنم اخرشم میگم تف بیخیال بابا
بلند میشم میریم تو خورشید😑💔 ایششششش
تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋
من با توجه به یه شلوار شوهرم ۶ تا شلوار مردونه دوختم .
مرحباااااااا😌❤