2777
2789
عنوان

بیاین خنده دارترین سوتی که دادین رو بگین🤪🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 9229 بازدید | 313 پست
😂😂😂😂😂 خوشم میاد تو دوتا تاپیک داریم چت میکنیم😂😂😂😂

🤣🤣🤣

من برم که وقت کم دارم

بعد از کارها میام باز

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوشبختم من چ شاعری تور کردم😂😂😂😂😃😃😃😃😃

😂😂😂😂خدا بت نگا انداختع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یبار دیر رسیدم دانشگاه استاد هنوز نیامده بود از همکلاسیم که ازقضا اقا بود پرسیدم شماره کلاسمون چنده گفت 116 گفتم مرسی اونم گفت مرسی  

یباردیگه استاد ریاضی سرکلاس سوال پرسید جوابش میشد نیمساز ربع یک وسه بعد ازجایی که من خرخون بودم طبق معمول جواب سوالات استادو می دادم برگشتم گفتم نیمساز یکوسه پسرا منفجرشدن منم هاجوواج نگاهشون کردم اخردوزاریم افتاد  چه بد گفتم

😂😂😂😂😂😂دهنت 😆😆😆😆😆😆

😂😂🤦‍♀️

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مهمون داشتیم منم تو دستشویی که تقریبا نصف مهمونا بهش دید داشتن خواهر زاده ام در رو باز کرد دید من تو عم هول شد فرار کرد در تمام باز نصف مهمونا زل زده بودن به من تو اون وضعیت روم نمی شد بیام بیرون وقتی اومدم بیرون همه زدن زیر خنده ولی من گریم گرفته بود. 

مهمون داشتیم منم تو دستشویی که تقریبا نصف مهمونا بهش دید داشتن خواهر زاده ام در رو باز کرد دید من تو ...

وایی چه بد😢

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

اشق آبجیمم بیحد دوسش دارم خلاصه دیوونشم و فقد همین یکی دارم.؛...کوچیک که بودم خواستم بوسش کنم گفت نه گفتم یکی کفت باشه با تمووووووووووووم وجود فشار دادم لبامو یهو کل آب ب.ی.ن.ی.م ریخت رو لپش...

من  

ابجیم  

....