2777
2789
عنوان

مسائله زناشویی و عاطفی

380 بازدید | 15 پست

سلام خانوما از تجربه هاتون استفاده کنید و منو راهنمایی کنید موندم تو دوراهی 

مدتی هست که با یه نفر در ارتباطم و قصد ازدواج داریم و اومدن خواستگاری.. و چون باهم در ارتباطیم در رابطه با مسائل زناشویی صحبت کردیم و اینو هم بگم که ایشون در گذشته با ادم های زیادی در ارتباط بوده(دختر،مطلقه..)یک خصوصیتی که داره تو زندگیش هرچی بوده و اتفاق افتاده رو برای من بازگو میکنه مثلا تو همین صحبت ها بهم گفت که من علاقه شدیدی به پستان دارم و تا چند سال پیش کنار مادرم میخوابیدم و سرمو میزاشتم کنارشون و چیز دیگه ایم که هست همین کاررو با خاله اش هم کرده این نشونه چی میتونه باشه خودش میگه که اونا بمن محرمن و تو اشتباه فکر میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیو تمام کنم؟

کسی که با همه جور آدم بوده به قول شما با دختر و مطلقه و ..... از کجا معلوم سالم باشه؟ تست ایدز و هپاتیت باید بده مرحله اول . بعد این آدم انحراف جنسی داره . کسی که همه جور آدم رو امتحان کرده نمیتونه با یک زن بمونه

کسی که با همه جور آدم بوده به قول شما با دختر و مطلقه و ..... از کجا معلوم سالم باشه؟ تست ایدز و هپا ...

خونواده من خیلی مذهبی هستن و یک بار من همه چیو تموم کردم ولی چون باهاش در ارتباط بودم بخصوص مادرم خیلی گیر میده و میگه باهم دیگه در ارتباط بودید حالا میخوای همه چیو تموم کنی و میترسم این موضوع تو خونه برام ناکامی ایجاد کنه

من یه مبحث روانشناسی خوندم که کسانی که زود ازشیر گرفتنشون یا اصلا شیر مادر نخوردن در مرحله دهانی میمونن ودر اینده یا معتاد میشن یا هنوز به سینه وابسته هستن،من فکر نمیکنم مشکل یا انحراف جنسی باشه من فکر میکنم مشکل عاطفی باشه

دوست خوبم لطفا واسه خونه دارشدنم یه صلوات بفرست
خونواده من خیلی مذهبی هستن و یک بار من همه چیو تموم کردم ولی چون باهاش در ارتباط بودم بخصوص مادرم خی ...

تو مساله ازدواج فقط به خودت فکر کن . این شما هستی که میخوای با همچین آدمی زیر یه سقف زندگی کنی . فردا دیگه خبری از خانواده و مادرت نیست . به خاطر حرف بقیه یا ترس از ناکامی آینده زندگی خودت رو خراب نکن . کسی که تبحر لازم تو ارتباط با زن های مختلف رو داره از گرگ خطرناک تره . حالا خود دانی