2777
2789
عنوان

عفونت جای سوختگی

| مشاهده متن کامل بحث + 21738 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چی سوخت من آبجوش ریخت الان که کار از کار گذشته همون موقع باید عسل میزاشتم

من بابخار وحشتناک پخته شد،آرد گندم نداشتم دستمو کردم توی عسل ،از اون روز به بعد شوهرم میگه زنبور میارم پرورش بدی عسلا رو حروم کردی 😂

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

ی داروی خونگی بهت میگم اگه جواب نداد هر چی دلت خواست بارم کن. ی بار رفتیم درمانگاه بقیت الله شیراز با مامانم بودیم پشت در منتظر دکتر بودیم ک ی مردی هم بود بل مامانم سر صحبت باز کرد ک چرا اینجام  و این حرفا .گفت زنم تو اتیش سوزی سینش سوخته میخوان براش بردارن و شکمش و اینام خیای سوخته بود مامانم گفت برو سقز کوهی بگیر با روغن حیوانی اصل براش قاطی کنی و باید رو شعله درستش کنی بعد خنک بشه بمالی جا سوختگی . طرف شماره گرفت و رفت ه بود برای زنه انجام داده بودن زنه خوب  در کمال ناباوری خوب سده بود سوختگی شدید تازه بود . 

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔
از داروخانه کواموکسی کلاو بگیر خودت بخور دو هفته طبق دستورش و اون کارم ک گفتم بکن .‌پنیرک و ...

عزیزم این دارو به هرکسی نمیسازه باید دکتر تجویز کنه ،من قبلا خوردن ریه ام حساس شد نفس تنگی گرفتم 

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
عزیزم این دارو به هرکسی نمیسازه باید دکتر تجویز کنه ،من قبلا خوردن ریه ام حساس شد نفس تنگی گرفتم&nbs ...

انتی بیوتیک های مختلف هست باید دکتر به شرایط ایشون تجویز کنه . ویزیت اینترنتی هم هست زهرا ، استارتر 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
ی داروی خونگی بهت میگم اگه جواب نداد هر چی دلت خواست بارم کن. ی بار رفتیم درمانگاه بقیت الله شیراز ب ...

عزیزم سقز کوهی و روغن حیوانی اصل از کجا تهیه کنم اگه مشهد بودم دوستو آشنا داشتن میگرفتم اما تهران نمیدونم ازکجا باید بخرم

عزیزم سقز کوهی و روغن حیوانی اصل از کجا تهیه کنم اگه مشهد بودم دوستو آشنا داشتن میگرفتم اما تهران نم ...

نمیدونم عطاری بپرس. میشه درخواست دوستی بدین تا روش رو دقیق از مامانم بپرسم بهتون بگم. عکس جای سوختگیه هم برام بفرستین. زنداییمو و داییم ۱۷ ۱۸ سال پیش چراغ نفتی پر میکردن اتیش گرفت ب زندایم داییمم اومده بود خاموشش کنه دوتاشون دست و صورتشون سوخته بود مامانم براسون دزست کرد دیگه عفونت و جای سوختگیه رفت ‌ الان اصلا دست داییم پیدا نیست. حتی صورتاشونم نیست.

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔
فکر نمیکنم ! البته بهتره با دکتر عمومی صحبت کنید ، شاید راهنمایی که من از فضای مجازی میکنم ، مناسب ن ...

دکتر متخصص پوست رفتم عزیزم دوتا پمادو قرص و سرم شستوشو داده