2777
2789
عنوان

عفونت جای سوختگی

| مشاهده متن کامل بحث + 21735 بازدید | 58 پست
عزیزم سقز کوهی و روغن حیوانی اصل از کجا تهیه کنم اگه مشهد بودم دوستو آشنا داشتن میگرفتم اما تهران نم ...

شما درخواست دوستی دادین . من هنوز  اشنا نیستم . از کجا الان کاربریتونو پیدا کنم پیامتون بدم.

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما درخواست دوستی دادین . من هنوز  اشنا نیستم . از کجا الان کاربریتونو پیدا کنم پیامتون بدم.

منم اشنایی ندارم اگه تلگرام داری این ایدی منه tanin752

اگه اینستا داری آدرس اینستا میدم

استارتر جان چکار کردی؟ سوختگی خوب شد ایشالا؟؟ 

میشه به منم بگی

منم دستمو با قابلمه داغ سوزوندم! پوستش ور اومد گماد گرفتم از داروخانه اما انگار داره بدتر میشه، عفونت کرده، دورش قرمز شده و سفت شده و درد داره، عفونت رو قشنگ حس میکنم

زخمش بسته نشده بعد از 3 روز

استارتر جان چکار کردی؟ سوختگی خوب شد ایشالا؟؟  میشه به منم بگی منم دستمو با قابلمه داغ سوزوند ...

عزیزم من رفتم دکتر متخصص پوست دوتا پماد داد با قرص اسمشو پست بعدی برات میزارم 

آبله زده؟؟ سوختگی من با آبجوش بود الان دارم پوست میندازم پوست رویی خشک شده و داره کم کم جدا میشه

استارتر جان چکار کردی؟ سوختگی خوب شد ایشالا؟؟  میشه به منم بگی منم دستمو با قابلمه داغ سوزوند ...

منم به شدت قرمز شده بود الان کم کم داره کمرنگ میشه و صورتی شده تقریبا 

پماد ترمیم کننده سیکازوم cicasome face doux

پماد فلامکسین برای زخم های عفونی flamrxin 

کپسول سفالکسین

پماد ترمیم کننده سیکازوم cicasome face doux پماد فلامکسین برای زخم های عفونی flamrxin  کپسول ...

دستت درد نکنه عزیزم 

من دکتر نرفتم، از داروخانه پماد گرفتم 

بالاخره داره بهتر میشه، اما همچنان قرمزه و دردناک و ملتهب و سفت

منتطرم این پماده (چرک خشک کنه) عمل کنه و خوب بشه و برم یه پمادی بگیرم که جاش نمونه

دستت درد نکنه عزیزم  من دکتر نرفتم، از داروخانه پماد گرفتم  بالاخره داره بهتر میشه، اما ...

سوختگی های درجه یک جاش نمیمونه فقط اصلا پوستتو نکن بزار خودش جدا میشه اگه آبله زده نترکون

سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم مامان منم رو پاش سوخته رانشم سوخته واسه رانش بردمش بیمارستان ولی گفت پام هیچی نیست پوستش نرفته دست نمیزنم خودش خوب میشه ولی الان عفونت کرده ورم کرده آلفا میزنم براش دو روزه ولی ورمش زیاده کلی پول خرجش کردم تا حالا دیگه پول ندارم ببرمش بیمارستان عفونت تو با چی خوب شد چی بزنم خوب بشه ؟

سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم مامان منم رو پاش سوخته رانشم سوخته واسه رانش بردمش بیمارستان ولی گفت ...

ببین منم با آلفا و پماد های اینجوری خوب نشدم... عفونت کرده بود خوب نمیشد

یه قرص آنتی بیوتیک (چرک خشک کن) بردار، خورد کن با یه قاشق آب قاطی کن بزن به محل سوختگی هر ساعت هی خیسش کن 

چرک خشک کن قوی تر بهتره