2777
2789
عنوان

عفونت جای سوختگی

21735 بازدید | 58 پست

بچه ها دکتر پوست رفتم تون موقع ابله نزده بودم گفت آمپول لازم نیس چون نزدی

اما بعد که اومدم خونه ابله زدم برزگ شد و ترکید پوستشو نکندم الان زیر پوست چرک کرده چیکا کنم

از پمادترمیم کننده و سرم سالین هم استفاده میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چیزی شنیدم واسه عفونت ، پونه سه واحد پنیرک یک واحد با اب بپز و بعد بهش ارد جو و شیر بزن خمیر که شد بپیچ لای پارچه ببند روی محل چرک ها میان بیرون . البته میگم بازم سوال کن

انتی بیوتیک هم بخور دکتر ببر

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
من یه چیزی شنیدم واسه عفونت ، پونه سه واحد پنیرک یک واحد با اب بپز و بعد بهش ارد جو و شیر بزن خمیر ک ...

دکتر نمیتونم برم یکی توی ساختمون هست که امروز تعطیله جای دیگم بچه 8ماهه دارم و کسیو ندارم پیشش بزارم خونوادم مشهدن

الان که چسبیده به گوشت همون موقع باید برمیداشتم 😭

آبله با جوش فرق داره دست بزنی جاش مثل چاله میمونه برو دکتر اون میگه چیکار کنی

اونایی  که  تو  زندگی  توقعی  از  کسی  ندارن  موفق  تر و  ارامش  بیشتری  دارند 
دکتر نمیتونم برم یکی توی ساختمون هست که امروز تعطیله جای دیگم بچه 8ماهه دارم و کسیو ندارم پیشش بزارم ...

از داروخانه کواموکسی کلاو بگیر خودت بخور دو هفته طبق دستورش و اون کارم ک گفتم بکن .‌پنیرک و ...

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
نه عسل خودش باکتری و اینا زیاد داره میگن

من دستم چندماه پیش سوخت ،همون موقع عسل زدم خوب شد البته تا تازگی داره نه بعدا

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍