2777
2789
عنوان

برای بابام میخواستم زن بگیرم ک.....

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 63 پست

عزیزم برو گزینه بعدی وگرنه خودتم دیگ نمیتونی بری خونه بابات ...

من بودم زن نمیگرفتم ب بابام چون دیگ نمیتونسم برم‌پیشش ...

زنی ک انقدر دهن بینه اصلا ب درد زندگی نمیخوره هر چی بقیه بگن میگه درسته

بعد اگ اخلتق داشت تا ۶۰ سالگی حتما ازدواج کرده بود🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو گزینه بعدی وگرنه خودتم دیگ نمیتونی بری خونه بابات ... من بودم زن نمیگرفتم ب بابام چون دیگ ...

منم تعجب کردم به این زیبایی و تحصیلات چرا ازدواج نکرده 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
خانمه به نطرمون محترم بود لیسانس قدیم داشت  مدیر امور مالی یه سازمان بزرگ بوده خوشگل بوده و چیر ...

دهن بينى خيلى بده . خانوماى محترم زيادن .

احتمالا ايشون خواسته محكم كارى كنه اول زندگى . 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
اون وقت من با سن 25سالگی تک دختر اصلا ازدواجی نداشتم زن یه آقایی شدم هم بچه داره پیش خودمه هم هیچی ب ...

اره دیگه بعضی ها پرروان فکر میکنن ی خرین

شما وضع مالی شوهرتون خوب بود؟

من تو این سنم ب حرف کسی گوش نمیدم ایشون تو ۶۰ سالگی قدرت تصمیم گیری ندارن....

حیف نیست میخوای باباتو بندازی گیر ی زن

وقتی تنها راحته براش پرستار بگیرین کاراشو کنه و خودشم با مغز اروم زندگی کنه

اره دیگه بعضی ها پرروان فکر میکنن ی خرین شما وضع مالی شوهرتون خوب بود؟

متوسط در حد یه خونه  ماشین ..من بیشتر ب اینکه انسان هست عاقل با معرفت زنش شدم ن مال اموال...این خانم 60سالشه نباید فکر اموال باشه ..من ا نگار دختر شوهرم هستم تا همسرش ولی هیچی نخاستم ..مهریه ک بگم خنده ت میگیره..

من تو این سنم ب حرف کسی گوش نمیدم ایشون تو ۶۰ سالگی قدرت تصمیم گیری ندارن.... حیف نیست میخوای بابات ...

خودش خیلی سرحال نیازی به پرستار نداره

منم تعجب کردم به این زیبایی و تحصیلات چرا ازدواج نکرده 

چون پر توقع بوده و بی اخلاق

زیبا زیاده ولی تو زندگی اخلاق مهمه واقعا مخصوصا ب سن پدرتون ک الان اعصاب یکی ب دو کردن ندارن.

ول کنید بابا مگ از کجا اومده دوست منوب چه زیبایی ب چه تیپی خانم ی آقایی شدن ک ی بچه ۷ ساله دارن بدون توقع چون فقط دوسش داشت.

عزیزم اینکه پدرتون بخواد ملکی رو ب اسم زنش بزنه ک کار بدی نمیکنن ی جورایی ارامش خاطر میدن ب خانمومش

وال الان اینکه این خانم نیومده و داعم داره ایراد میگیره و برای زندگیش مدام خواهرم خواهرم میکنه ب نطرم جالب نیس 

پدر شما میخواد زن بگیره ک ارامش داشته باشه هم صحبت

اگر یه خانمی ک قبلا ازدواج کرده و شوهرش ب رحمت خدا رفته بهتره بگیرید این خانم چون از زندگی مشترک تجربه ی نداره سخته زندگی کردن باهاش

لطفا بیشتر بگردین و ی خانم با محبت برا پدرتون پیدا کنید 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
متوسط در حد یه خونه  ماشین ..من بیشتر ب اینکه انسان هست عاقل با معرفت زنش شدم ن مال اموال...این ...

مهریت چقدره عزیزم؟

از اولش از شوهرت چیزی نخواسی؟

شوهرت خوشگله؟

یعنی منطورم اینه فقط اخلاقش اوکی بود یا مثلا طاهر و چیزهای دیگم تاثیر گذار بود.

بعد از اولش گفتی من چیزی نمیخواهم یا ب مرور تو گفتی اون گفت نمیتونم؟؟؟

عزیزم اینکه پدرتون بخواد ملکی رو ب اسم زنش بزنه ک کار بدی نمیکنن ی جورایی ارامش خاطر میدن ب خانمومش ...

اخه مطلقه بدون فرزند پیدا نکردم فرزندم باشه ی مکافات دیگست

خودش خیلی سرحال نیازی به پرستار نداره

الحمدالله که سر حالن

دختر دایی من زن ی آقایی شدن ک همسن نوه آقا هستن وضع مالی توپ خیلی مایه دار ولی دختر داییم اولش هیچیونخواست با اینکه خیلی جوون تر و خیلی پر نشاطه ولی ب مرور زمان خود آقا براش خونه و زمین و پاشین و همه چیز خرید 

مهریت چقدره عزیزم؟ از اولش از شوهرت چیزی نخواسی؟ شوهرت خوشگله؟ یعنی منطورم اینه فقط اخلاقش اوکی ب ...

ن شوهرم متوسط ظاهرش ..بهش گفتم یه چی بنام بزن خانواده‌ام گفتن گفت ندارم ..مهریه م 88تا نیم سکه ..