2777
2789
عنوان

بوی تعفن و سوختگی در بینی

238 بازدید | 8 پست

دوستان من دوماه پیش ب کرونا مبتلا شدم و حدود دو هفته بویایی چشاییمو از دست دادم و حالا بویایی و چشایی حدود سه هفتس برگشته ولی از دیروز یه بوی بد مثل فاضلاب و سوختگی چوب ته گلوم و ته بینیمه عوارض کروناس ؟؟یا علایمشه؟؟ینی دوباره گرفتم 😮😮😟😟

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مگه همچین چیزی ممکنه😮😮😮من یه هفتس تستم منفی شده بعد دوماه درگیره جایی هم نرفتم ک بگیرم 😮😮😮

اوایلشی؟؟

من دوهفته ست بهترم بویایی نداشتم بعد بوی دود حس میکنم الان یکم حس میکنم شاید ۳۰ درصد

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
من دوهفته ست بهترم بویایی نداشتم بعد بوی دود حس میکنم الان یکم حس میکنم شاید ۳۰ درصد

من الان دقیقا یه ماه از رفتن بویاییم میگذره بعد دو هفته اش بویاییم برگشت و خوب شدم کاملا ولی از دیروز حس میکنم بوی دود تو بینیمه البته همیشگی نیس گاهیمیاد و میره