2777
2789
عنوان

مهاجرت به سوئد

| مشاهده متن کامل بحث + 4908 بازدید | 91 پست
موفق باشین امیدوارم خدا پشت و پناهتون باشه حالا من یه پیج میشناسم میتونه خیلی کمک کنه تو این که اونج ...

ممنونم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مردمش چطورن؟

مردمش مهربونن ، کم حرف، غیر اجتماعی، مودب و یه کم فرهنگ روستایی دارن اگر روستا زندگی نکردید میتونم بگم خیلی طول میکشه صمیمی بشن ولی در عین حال بدرفتاری نمیکنن . ولی کمترین دغدغه من مردم اصلی سوئد هستن بیشتر دغدغه اینه که جامعه چند فرهنگی هست که از همه دنیا آدم مهاجرت کرده از آمریکای لاتین بگیر تا چین و ژاپن و این رابطه برقرار کردن رو سخت میکنه. مثلا واسه تولد دخترم آهنگ گذاشته بودم بعد دوست ژاپنی دخترم میگفت خاموش کن برای چی آهنگ گذاشتی بعد دوست آلمانیش با تعجب بهش میگفت خب تولد اینه خودش باید تصمیم بگیره بعد یکی دیگه گفت ما فقط تولدت مبارک میخونیم 

خلاصه موزیک و خاموش کردیم نه کسی رقصید نه کسی آواز خوند همه ساکت پیتزا خوردن و رفتن. دوست هندیش هم از اول جشن گفت من اجازه ندارم عکس بگیرم. 

امیدوارم منظورمو رسونده باشم . هر سوال داشتی بپرس. خوشحال میشم کمک کنم. 

وضعیت آب و هوا اذیت کننده نیست؟ترجیح میدید که کشور دیگه ای زندگی کنید؟

خیلی اذیت کنندست دقیقا اگر بخوام بگم چی ادم رو خسته میکنه هواش 

من جای دیگه نبودم فقط رد شدم یا شنیدم ولی انگلیس رو ترجیح میدم به بقیه اروپا.  

سرمای سوئد واقعا خسته کننده ست مثلا دو هفته یکبار آفتاب هست از سپتامبر سرده هوا تا ماه مای.  از اواخر نوامبر تا فوریه خبری از آفتاب نیست گاهی آفتابی میشه ولی مثلا یه ۲ تا ۳ساعت . 

من جنوب سوئد هستم اینجا هواش بهتره نسبت به بقیه شهرهای سوئد.

شما کجا می خوای مهاجرت کنید؟  

وضعیت آب و هوا اذیت کننده نیست؟ترجیح میدید که کشور دیگه ای زندگی کنید؟

الان رفتم آمار سایت هوا شناسی رو نگاه کردم در ۱۱ روز گذشته ۶ دقیقه آفتابی بوده. گفتم اگر بخوام دقیق بگم بهتره عدد بگم.