2777
2789
عنوان

همه از جاري و مادر شوهر و خواهر شوهر مينالن من از

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچکدومو ندارم .همه تو تصادف مردن .. فقط همسرم موند

جدی گفتی یا کنایه؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
خوب دوس ندارم از هر چي ك دارم جاريمم داشته باشه☹️

بنظرم جوابت منطقی نیس.

کاری ب اونا ندارم که کارشون منطقی هست یا نه.

اما این دوس داشتن یا نداشتن شما،منطقی نیس.همون ک اول گفتم عزیزم. کاریشون نداشته باش

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست....
دنیا امشب ندیدمت 😁

اره امشب از سر درد به خودم میپیچیدم و خودمو فوش میدادم

الان یکم بهتر شدم

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️
خوب دوس ندارم از هر چي ك دارم جاريمم داشته باشه☹️

اه این جاریا یا خودشون اینجورن یا شوهراشون🤕البته شاید شوهرش میترسه ازش من ک یه بلر برادرشوهرم اسم زنش رو اورد گفت فلانی بهت حسودی میکنه هر کاری میکتم باید انجام بده وگرنه دق میکنه

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
اونو زنش اونجوری یاد داده..مرده رو انداخته وسط خودش نشسته کنار.. خوشبحالشون چجوری بلدن شوهرو تو دست ...

مردرو وسط ننداخته انداخته ب جون من 😂😂😂حتي ي شلوارم ميگيرم ميره از همون واسه زنش ميخره همون رنگ

چرا دروغ بگم  داشتن میرفتن تبریز   تصادف کردن..  بی اندازه خوب بودن.. روحشون اسمونی

خدا بیامرزتشون.

خدا شوهرت رو برات حفظ کنه.

پس تو فامیل شوهر،از خانواده شما،فقط شما و شوهرت هستین؟همه خواهرب برادراش، با خانواده هاشون و... از دنیا رفتن؟

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست....
 وا کنایه چرا.. فوت شدن خب 

چرا؟کی؟چن نفر بودن؟چ بد.خدا رحمتشون کنه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.