2777
2789

همه هم میان اخ و پییییییف میکنن.پس اینایی که بو میدن وی هستن؟🤣🤣بعدشم با گفتنش تو مجازی چی میشه.همش فاز پز دادن دارین ک ما مثلا بوی خوب میدیم؟والا منکه تا بحال از کسی بوی بدی حس نکردم.تو ایت دوره زمونه دیگ همه ب خودشون میرسن و کلی ارایش و عطر دارن.الکی چسی نیاین

عزیزم این چه لحن صحبتیه؟

نیروی خدماتی اتاق ما به قدری بوی بدی میده که باید سریع پنجره هارو تو این سرما باز کنیم

این رو فقط من نمیگم همه میگن و متاسفانه نمیدونم چرا خودش متوجه نیست

تمیزی که کلاس گذاشتن نداره یه ادب اجتماعیه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مگه تو بو میدی که ناراحت میشی ملت راجب بو گندو ها نظر میدن

نه ولی تو هر زمینه ای چسی اومدن رو مخمه.از ۱۰ تا تاپیک ۵ تاش راجب بوعه🤣🤣من نمثدونم ملت کجان ک اینهمه بو گندو ان.اونطور گفتم هم من تابحال از کسی بوی بدی حس نکردم

عزیزم این چه لحن صحبتیه؟ نیروی خدماتی اتاق ما به قدری بوی بدی میده که باید سریع پنجره هارو تو این سر ...

عزیزم بله.من قصد توهین ندارم به کسی.صحبتم با کسیه ک همش پز میدن ما تمیزیم ملت بو میدن.و اکثرا بزرگ میکنن حقیقتا

عزیزم بله.من قصد توهین ندارم به کسی.صحبتم با کسیه ک همش پز میدن ما تمیزیج ملت بو میدن.و اکثرا بزرگ م ...

نه بزرگ نمیکنند واقعا خیلی زیاد هستند خیلی

و این رو زمانی متوجه میشوید که در اجتماع بیشتر فعالیت و برخورد داشته باشید

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
تحمل بوی بد واقعا عذاب اوره حق بده بهشون میان دردو دل میکنن چون کار دیگه ای ازشون بر نمیاد

اوهوم متوجهم.شاید چون من از کسی بوی بد حس نکردم برا همون فک کردم ملت بزرگ میکنن

وای چن روز پیش به یه بلاگره هیت دادن بعد داشت میگفت شما به من حسودی میکنید

دو صحفه از خودش تعریف کرده بود و چیزای خوبشو نشونته بود یکی از اون نوشته بود بوی خوب میدم بوی گل میدم😂