2777
2789
عنوان

بوی گاز میاد

798 بازدید | 19 پست

الان سه ساعته خونمون بوی گاز میاد همه بخاری ها هم چک کردم اجاق گازم نمیدونم علتش چیه.میترسم بخابیم.

چندساعت پیشم توخونه آب نارنج گرفتم یعنی از اونه??

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف درست کن بزن محل اتصال شلنگ گاز به لوله و محل اتصال شلنگ به بخاری . اگه کف حباب زد نشتی داره

تابه امروز هیچ مشکلی نداشت میگم شما تجربه دارین که مثلا بوی نارنج باشه توخونه زیاد نارنج داریم کندیم داخل خونس

تابه امروز هیچ مشکلی نداشت میگم شما تجربه دارین که مثلا بوی نارنج باشه توخونه زیاد نارنج داریم کندیم ...

نارنج یه بوی تندی خاصی داره ، برو اونجایی که نارنج خارو گذاشتی ببین بو بیشتر میاد یا نه

من درختچه دارم حتی برگش بوی خاصی میده

ممکنه بوی اون باشه ولی محض احتیاط اتصال گاز چک کن

نارنج یه بوی تندی خاصی داره ، برو اونجایی که نارنج خارو گذاشتی ببین بو بیشتر میاد یا نه من درختچه د ...

تو اتاق خوابها نیس فقط تو سالن بو میاد نارنج آشپزخونس.از وقتی آب نارنج گرفتم حس خفگی دارم