2777
2789

لطفا یه کتاب رمان با پایان خوش بگین؟

ایرانی و خارجیش مهم نیست ولی حتما با پایان خوش باشه ممنون

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

داری میری 😍

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم وقتتو برا رمان سر نکن

باید بخونم تا ذهنم آسوده باشم

داری میری 😍

نه کجا برم

نه کجا برم

اسم رمانه 😅

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
ب نظرم وقتتو برا رمان سر نکن

بنظرم کتاب ورمان خوندم خیلی خوبه

انگار یه جای دیگه یه زندگی دیگه رو تجربه میکنی

ادمایی که کتاب میخونن یه بار زندگی نمیکنن بلکه با هر کتاب یه زندگی روتجربه میکنن

البته رمان خوب

هرچی که ادم ازش لذت ببره و اسیبی نرسونه وقت تلف کردن نیست

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

غرور وتعصب

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
بر باد رفته . مارگارت میچل

ممنون ،پایانش خوشه دیگه؟