2777
2789
عنوان

خانم های کتاب خوان میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 34 پست
اسم رمانه 😅

😅😅 متوجه نشدم ممنون

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر اهو خانم 

اخرش بد نیست ولی خب کلا رمانش شاد هم نیست

ولی خیلی رمان جذابیه کاش میشد پاکش کنم از ذهنم دوباره بخونم

کلی باهاش زندگی کردم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
بنظرم کتاب ورمان خوندم خیلی خوبه انگار یه جای دیگه یه زندگی دیگه رو تجربه میکنی ادمایی که کتاب میخ ...

اینم درسته اما من ترجیح میدم چیزی بخونم ک اطلاعاتمو ببره بالا، یاد گرفتن چیزایی ک تا حالا حتی اسمشو نشنیدم برام جذابیت داره

برا سرگرمی رمان خوبه

خواستنش تمنای هر رگ❤
غرور وتعصب

ممنون، پایانش خوشه؟

چی بهتر از کتاب خوندن.از رفتن تو پیج های مختلف و دیدن زندگی مردم خ بهتره

منم نظرم خوندن کتابه اما کتابی ک اطلاعاتمو ببره بالا و چیزی بهم اضافه کن

رمان برای سرگرمیه و خوندن پیج های مختلف هم سرگرمی

منم مخالف سرگرمی نیستم اما اگ بخام یکیو انتهاب کنم قطعا میشه اونی ک بهم کمک کنه ادم بهتری بشم هس

خواستنش تمنای هر رگ❤
ممنون، پایانش خوشه؟

اره

فیلمشم بعد از اینکه خوندی ببین

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
منم نظرم خوندن کتابه اما کتابی ک اطلاعاتمو ببره بالا و چیزی بهم اضافه کن رمان برای سرگرمیه و خوندن ...

رمان خوندن دایره لغاتتو میبره بالا.طرز صحبت کرنت و عوض میکنه و تجربه کسب میکنی

اینم درسته اما من ترجیح میدم چیزی بخونم ک اطلاعاتمو ببره بالا، یاد گرفتن چیزایی ک تا حالا حتی اسمشو ...

من از هر کتابی خوشم میاد میخونم روانشناسی انگیزشی تاریخی مذهبی هر چی ولی زمان رو برای آرامشم احتیاج دارم برای همین هم روی پایان خوشش تاکید دارم

اینم درسته اما من ترجیح میدم چیزی بخونم ک اطلاعاتمو ببره بالا، یاد گرفتن چیزایی ک تا حالا حتی اسمشو ...

من که از رمانا کلی چیز یاد میگیرم بخصوص رمانای خارجی

یه عالمه چیزای عجیب غریب داره که باید با سرچ کردن بفهمم

یارمانای ایرانی قدیمی کلی ضرب والمثل وعقاید باحاله که به فراموشی سپرده شده ولی خیلی شیرینه

مثل رمان شوهر آهو خانم

اره کتابای علمی که خیلی عالیه یاروانشناسی ولی من چون ورس میخونم دیگه مغزم نمیکشه چیز یاد بگیرم فقط میخوام لذت ببرم از خوندن کتاب