2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونواده هامون راضی نبودن ولی همسرم بیخیال نشد

بعد کلی سختی

بالاخره عقد کردیم😄

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دلبر جان یادم رفت ازت تشکر کنم بابت تبریک قشنگت 😎😁⁦♥️⁩😍🌹 عشقی  آره دیگه فنا میشیم اون روز ...

فاداتم ک دار🤍😉

ار اون روز میخام ب حق ال ابا دیگ محو شم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلاااممم اقا اکبر خوب هستن۰😂😂😂😂😂😂

ای ....فحش دادمت😂😂😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ما بعد 4 سال تلاش بیوقفه شد ولی درکل هیچکس ارزش نداره عذاب بکشی ولش کن

ناراضی نیستم از زندگی درکل میگم بیخیال عذاب نده همشون یکی ان 

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
خوب بیشتر بگو ببینم دلیل اینکه جواب رد دادن چیه

تحقیقشون خوب نبود

منم زنگ زدم همون لحظه هرچی راجع به خانوادش شنیده بودیم و گفتم خیلی دلش شکست ب خودشم اون لحظه شک کردم اونم داغوت شددد