2789
من گفتم اصلا عذا نپزم کارم نکنم احه هی میگه تو هیچ کاری نمکنی غذا نمیذاری تو دعوا

بگو الان دوره فرق میکنی وگرنه باید صبح یه چایی تلخ بخوری از خروسخون تا بوق سگ تو شرکت نفت کار کنی عنتر 

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

بیشتر از همه دلم گرفته که مادر شوهرم داشت خودشو جر میدا ازون دفاع میکرد هرچی من میگفت یکی اون ج میداد یکی مادرش یا اون میگفت مادرش میگفت راس میگه دیگه هدا ازشون نگذره شوهرم جو گیره وگرنه خودش بد نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان موقع این کار نیس خیلی زوده

تو اگه راه کارات خیلی خوب بود و جواب میداد برو زندگی خودتو درست کن ..رابطمون ب گند کشیده شد  

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
خیلی سختههههه دوری از بچه ........ 😔😔😔😔😔😔 لطفا برای آرامش دل منم دعا کنید... 

قرار نیست اگه طلاق گرفتین دیگه بچتونو نبینین که 🙄 خدا صبرت بده خواهر💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
غذا هم بپزم یعنی؟

بله مگر شما ادم نیستید؟ مگه فقط غذا رو برای شوهرت میپزی؟ خودت و بچه هاتم هستید.

مثل همیشه باش برای خودت و بچه هات. ولی همسرت و نبین. انگار نیست. صبح پاشو صبحانه اماده کن بچه ها رو بیدار کن. صبحانه بخورید. شوهرت خودش بیدار شد میخوره نشد شما هم بیدار نمیکنی. نهار اماده کن سفره بنداز  برای شوهرت ظرف بزار . ولی صداش نکن . چای دو تا لیوان بزار برای خودت بریز برای شوهرت اگر خواست خودش میریزه.

اگر هم دیدی نمیاد صبحانه نهار وشام و چای و... اصلا خودتو ناراحت نکن. اون خودشو ضایع کرده از ضایعگی نمیتونه بیاد. 

اگرم اومد اصلا هیچی نگو. 

حرفی هم زد بسیار کوتاه جواب بده.

سریع وا ندی! چون میگه این زن خیره ست برای خودت شخصیت قایل شو. 

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
اینارو ول کنین الان چکار کنم قهر نکنم برم؟خونه بمونم میلینمش حرص میخورم

منم دیشب با شوهرم تو خیابون دعوام شد البته اون بد حرف زد ول کنم نبود فحشم داد گفتم خودتی 

دیشبم منو دخترم رفتیم اتاق و در قفل کردم

صبحم بیدار شدیم برا خودمون صبحون درست کردیم خوردیم... یهو زنگ در زدن نگو مادرشوهرم اومد😬 حالا من بزور رفتم سلام کردم و چای...نشستم باید صورت اون شوهر بی تربیتم میدیدم. حالا رفت و ما هر کدوم توی اتاق جداییم

اینجور موقع ها نمیرم قهر چون خونوادم بدتر به من حرف میزنن همش من مقصرم بعدم اونم نمیاد دنبالم میدونم یه هفته هم تنها بمونه زنگ نمیزنه اخلاقشه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
قرار نیست اگه طلاق گرفتین دیگه بچتونو نبینین که 🙄 خدا صبرت بده خواهر💙

😔😔😔😔😔 درسته ولی بدونی که طرفت نمیذاره دیگه ببینیش چی..... 

ممنون مرسی که بهم گفتی خواهر من خواهرم فوت شده و 6 ساله هیچکس بهم نگفته خواهر ❤️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من گفتم اصلا عذا نپزم کارم نکنم احه هی میگه تو هیچ کاری نمکنی غذا نمیذاری تو دعوا

ببین عزیزم تو زنی باید خودت حرمت خودتو مخصوصا تو جمع خانواده شوهر حفظ کنی نمیگم لال شو اما وقتی دیدی کار ب جاهای باریک کشیده شد هیچی نگو چون بازم باعث بیحرمتی ب خودت میشه و سو استفاده خانواده شوهر همیشه حتی اگ عصبانی هستی عصبانیتت جلوی جاری یا خانواده شوهر نشون نده .....هیچوقت نزار کار ب کتک کاری بکشه ..تا حرمت خودت حفظ سه

زندگیم بچه هام ❤❤❤
تازه میگفت بخوای پرو‌بازی دراری بازم میزنمت

🙄الان حرصت نمیگیره که ابن حرفارو میزنه و تو سکوت میکنی و نمیری بابا بری قهر بچه گریه میکنه مجبور میشن بیان التماس برت گردونن

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍

الان مادرشوهرت هم خونه شماست یا خبر مرگش رفته؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ