2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگ واقعا مادر شوهرت زن خوبی بود ک هرچند مقصر شما بودی بازم نمیذاشت کتک بخوری ....تو با سیاست شوهرتو ...

الان موقع این کار نیس

خیلی زوده

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
زبون ب کام میگرفتی عاقبتت این نمیشد هرچی میکشن زنا مقصر زبون درازشونه

طفلک دختری ک تو مادرشی. شما زبون به کام بگیر 

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
منک نگفتم کار شوهرش درست بوده ولی اینو میدونم فقط مقصر ما زناییم ک اجازه هر توهینی از طرف مقابل مون ...

خب تو اون سیاست رو یادش بده! الان من و بقیه کاربرها شروع می کنیم اینجا بهت حمله و فحاشی تو با سیاست درستش کن بقیه ام یاد بگیرن!

طلاق بگیر فقط طلاق حضانت بچه هم همیشه با مادره 💙

چجوری با بچه کار کنه.... 

اون مرده هم میره زن میگیره دیگه 

باید بچه رو بده به باباش 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شما که دیگه آخر راهنمایی بودی واقعا نمی فهمی مشکل الان مادر شوهرش نیست. مشکل شوهرشه که زده! بعد به ...

تو کاسه داغ تر از اش شدی اینجا ‌‌.لابد میخوای بهش بگی طلاق بگیر

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
برو ازش شکایت کن بگو زدتت ازش تعهد میگیرن دیگه همچی غلطایی نمیکنه...

میگن اولین بارش نیست ، به نظر منم بازم تکرار میکنه یه جا جلوشو باید بگیری 

شاید شکایت کنی بترسه، بازم به شوهرت بستگی داره ببین چجور آدمیه بدتر نشه 

چجوری با بچه کار کنه....  اون مرده هم میره زن میگیره دیگه  باید بچه رو بده به باباش  ...

من نمیدونم فقط پای بچتون نسوزین هی همه زنا میان میگن فقط پای بچمون سوختیمو نمیدونم کتک خوردیم اون بچه کتک خوردن شمارو ببینه از هر عذابی براش بدتره تا اینکه فک کنه شما رفتین🙄

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
ز زدم داداشم میخواست بیاد پدرشو دراره  با دوستاش همشون سکته کردن که‌نیا دعوا نشه  گفتم که ...

به خانوادت بگی بیان و طرف تورو بگیرن بهتره تا بری قهر. به نظرم راه خوبیه چون بهرحال مادر اونم دخالت کرده وگرنه خوب نیست پای خانواده ها بازبشه ولی الان لازمه بفهمن تو بی کس و کار نیستی. یا برن محل کارش تنها گیرش بندازن دوتا چک که خورد آدم میشه.

من نمیدونم فقط پای بچتون نسوزین هی همه زنا میان میگن فقط پای بچمون سوختیمو نمیدونم کتک خوردیم اون بچ ...

خیلی سختههههه دوری از بچه ........ 😔😔😔😔😔😔

لطفا برای آرامش دل منم دعا کنید... 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫