2777
2789

من تو دیجیکالا دارم میچرخم، یه لباس خواب ساتن خوشگل هم خریدم. حدود ۹۰ تومن  آف خورده بود. به اضافه لوسیون روشن کننده بدن که اونم حدود ۳۰ درصد آف داشت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیجی کالا که واقعا خودش رو مسخره کرده قیمت ها رو دوبله میکنه و بعد قیمت اصلی رو به عنوان تخفیف به م ...

من یه زرنگی کردم از دیروز هر چی دوست داشتم بردم تو لیست خریدم. اونجا آف که میخورد معلوم میشد نسبت به قیمت قبلشه. دیگه اینطوری قیمتی تغییر میکرد متوجه میشدم

من یه زرنگی کردم از دیروز هر چی دوست داشتم بردم تو لیست خریدم. اونجا آف که میخورد معلوم میشد نس ...

چه جالب

منم اسکیرین شات گرفته بودم ولی وقتی تخفیف خورد متوجه شدم قبل بلک فرایدی میخریدم ببشتر سود میکردم 😑

چه جالب منم اسکیرین شات گرفته بودم ولی وقتی تخفیف خورد متوجه شدم قبل بلک فرایدی میخریدم ببشتر سود م ...

جدی؟ مثلا چی رو؟ الان یه کوله پشتی لپتاپی رو گذاشته ۷۳ درصد. حیف که قبل عید خریده بودم. الان قیمتش واقعا عالیه. در حد کوله پشتی آشغالیای بازار شده قیمتش.

https://www.digikala.com/product/dkp-3659975/کوله-پشتی-فوروارد-کد-fclt0066

جدی؟ مثلا چی رو؟ الان یه کوله پشتی لپتاپی رو گذاشته ۷۳ درصد. حیف که قبل عید خریده بودم. الان قیمتش و ...

تخفیفش واسه این کوله واقعا عالیه 

من هودی میخواستم بخرم 

قیمت اصلی سیصد بود بعد خود دیجی کالا تخفیف زده بود شده بود دویست خورده ای 

من منتظر موندم بلک فرایدی تخفیفش بیشتر بشه که شد 

ولی قیمت اصلی چهارصد شده بود و تخفیف رو بالاتر برده بود وهمون دویست خورده ای قبل بلک فرایدی بازم بود 😐

لوازم آرایشی چی خریدی؟ مارکشم بگو. من یه بار کرم آبرسان خریدم تقلبی بود. با مصیبتی مرجوع کردم

کرم مرطوب کننده سوپکس

خط چشم کالیستا

دستمال لاک پاک کن کامان 

یه لاک که نمی دونم مارکش چی بود