2777
2789
عنوان

برادرهای شماهم؟

724 بازدید | 66 پست

خانوما برادرهای شماهم بیمعرفت شدند؟دوتا برادر دارم تک دخترم ،از عید تا حالا حتی زنگ نزدند ،ببینند تو چه مرحله از زندگی هستم ،شوهرم خواهر و برادرش جون میدم برای هم اما برادرام اصلا اینجور نیستند ،بخدا وقتی اینا باهم خوبن آنقدر حسودیم میشه .

🙊🙊🙊🙈🙈👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من هر روز يا هر يك روز درميا زنگ ميزنه وقتي اسمش رو گوشيم ميفته ذوق مرگ ميشم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ماهم مثل تو من تیروییدم عمل کردم زنگ نزدن احوالی بپرسن 

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
من یساله قهرم

خوب برای شما علت داره چون قهرید بی خبرید از هم برای ما که هیچی ،فقط پدرم خونشون به نام برادرم کرده فقط گفتم چرا مگه من بچه شما نیستم ،موقع گرفتاری من هستم موقع بخشیدن من نباید باشم ،برادرام ناراحت شدند که چرا اعتراض می‌کنی ،مال خودشو دوست داشت بده

🙊🙊🙊🙈🙈👀