2777
2789

سلام به روی ماهتون 💗🌨

و به قلبای لطیف زنونه تون که تو فضای مجازی هم می تپه 💗

و ممکنه خیلی وقتا دنبال یه پناه یا راه حل تو این فضا باشه 💗

لطفاً دو سه دقیقه وقت بذارین و بخونین 💗🌨

گلدخترا ، من چند وقت پیش یه اکانت اینجا داشتم ، یعنی قضیه اینطوری شروع شد که ناراحتیای روحیم که به خاطرش قرص مصرف میکردم ، با قطع خودسر قرص ها داشت اذیتم میکرد و من ناراحت تر از قبل ، تو اینترنت اسم قرصامو سرچ میکردم تا ببینم آیا بقیه هم از قرص خوردن ناراضی ان و طرفدار ترک خودسر قرص و روش های سنتیِ " صرف " حتی تو شرایط خطرناک یا نه.. اینطوری بود که با نی نی سایت آشنا شدم و دیدم بع له ، خیلیای دیگه هم هستن که مثل منن و میخوان بزنن زیر کاسه کوزه ی درمان دارویی شون که روانپزشک تجویز کرده و همه چی رو خراب کنن به همین سادگی. این شد که منم به قطع دارویی ها پیوستم و دوست ندارم شرایط بدی که بعد از اون برام پیش اومدو بگم 🌨💗 من الان اینجام که بگم امشب دوباره و با تصمیم قاطع خودم یه وقت مشاوره ی آنلاین با پزشکم رزرو کردم. چرا ؟ چون فرورفتگی توی ناراحتیای روحی واقعاً در لحظه قابل حس نیست ، و یه فرآیند تدریجیه و ناگهان به خودت میای و می بینی تویی که اونقدر ادعای روحیه و ترک دارو و چه و چه داشتی ، الان حساب ناراحتیای فکریت از دستت در رفته.. بچه ها بیماریای عصر حاضر ، پیچیده تر از بیماری نسل مادرها و مادربزرگ های ماست و " شاید " اگه اونا با چند روز دراز کشیدن و شربت گلاب حال روحیشون خوب میشده ، ما نتونیم اینطوری خوب شیم. هم نکات طب سنتی خوبه ، هم نکات طب اسلامی خوبه ، هم طب مدرن ، ولی وقتی دیدید یکیشون داره " به اسم " طب سنتی یا اسلامی یا مدرن ، اون یکیو کاملاً تخریب و نفی میکنه ، لطفاً لطفاً باورش نکنید. دوستای خوبم ، مراقبت های غذایی و گیاهی ، انرژی مثبت ، اعتماد به نفس و همه ی اینا " لازمه " ی بهبودیه ، اما ممکنه برای شرایط هر کسی کافی نباشه. میخوام بگم بیماری پیشرفته ، داروی پیشرفته میخواد. خواهشم ازتون اینه نسخه های پزشکتونو جدی بگیرید ، اگه ناراحتی روحی دارید یه یاعلی بگین و در اولین فرصت برید سراغ یه روانپزشک خوب ، باور کنید هیچکدوم از تعادل روحی و حال خوب ضرر نمی بینیم ، حتی اگه داروهای تجویزی عوارض ناچیز و محتملی داشته باشن که درصدشون واقعاً زیاد نیست. من این داستانو تجربه کردم و اومدم ازتون خواهش کنم شما خطر نکنید و تن به تجربه ی مقاومت در برابر رجوع به روانپزشک و مصرف دارو ، ندید 🌨💗 

دوستون دارم و امیدوارم درک کنید که دلم برای هر کسی مثل خودم که یک زن و دختر و یک انسانه ، تپیده 🌨💗

لطفاً برای حالِ منم دعا کنید 🌨💗 

شبتون بخیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک

به نظرم حتی اگه اون دارو عوارض داشته باشه عوارضش بهتر اززندگی ب خشم و استرس و ناامیدی

یک مدت دارو مصرف میکنید وبهبودی حاصل میشه البته باید صبور بود و با نوسانات کنار اومد 

چون اولش با مصرف ارو آدم فکر میکنه بدتر شده ولی بعدش جواب میده

منم دارو هامو ترک کردم منو از زندگی انداخته بود در روز فقط ۵ ساعت بیدار بودم خودم بدم نمیومد بخوابم اما از کارام میموندم شوهرمم درک نمیکرد همه میگفتن نخور نخور منم گذاشتم کنار فعلا یه ۱۰ روزی میشه که نمیخورم اما دور از شما عینه سگ پاچه میگیرما عصبی و قطع امید هستم

چقدررر از سوء رفتارها تو خانواده فقط در اثر یک نارسایی یا بیماری روحی هست که به سادگی با مراجعه به پزشک (بنا به موردش سنتی یا مدرن) و مصرف دارو حل میشه

و اینقدر مشکل تو خانواده ادامه پیدا نمی کنه

مثل بداخلاقی و خشونت مرد یا زن  نسبت به همسر و فرزندان 

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
انقدربنده درتاپیک های مختلف گفته ام این هاراواقعاتعجبم است بازمقاومت بعضی هاراانگاردوزازجانشان خودآز ...

امیدوارم خیلی زود نگاهشون به این موضوع مثبت بشه +

گل بودن از خودتونه 🌸

لایک به نظرم حتی اگه اون دارو عوارض داشته باشه عوارضش بهتر اززندگی ب خشم و استرس و ناامیدی یک مدت ...

قربان شما

شاید خوب باشه در طول دوره درمان یه یادداشت برای خودمون بذاریم یا سعی کنیم این روحیه ی صبر و امید رو حفظ کنیم 🌨💗

🥺🥺منم سرترالين و اسكازينا دكتر واسم نوشته بود آدم استرسي هستم ولي هي گفتن نخور 

قطع كردم

كلا ٥ ماه خوردم

در حالت ييداري بد نيستم خوبم

ولي موقع خواب خيلي اذيت ميشم تپش قلب عرق سرد خواب ترسناك...

اما من میگم داروی اعصاب نقطه آخره.تا جایی که میشه باید با چیزای دیگه مثل مثبت نگری و ورزش و کتاب و ر ...

به هر حال این تجربه ی عینی من بود ، حتی اگه به روانپزشک هم مراجعه کنید در صورتی که حاذق باشه ، بی قید و شرط و فوری تجویز دارو نمی کنه. اما " مشاوره با یک پزشک خوب هیچ درصد ضرری نداره " . 🌨💗

🥺🥺منم سرترالين و اسكازينا دكتر واسم نوشته بود آدم استرسي هستم ولي هي گفتن نخور  قطع كردم كل ...

عزیز دلم میفهممت ، منم از وقتی دارو رو قطع کردم کابوس و شب بیداری های ناراحت کننده دچار شدم 🌨💗

لطفاً به پزشکت مراجعه کن و راحت باهاش حرف بزن 

آرزوی حال خوب برات دارم 

منم دارو هامو ترک کردم منو از زندگی انداخته بود در روز فقط ۵ ساعت بیدار بودم خودم بدم نمیومد بخوابم ...

شرایطتتونو میفهمم 💗

ازتون خواهش می کنم در اسرع وقت با پزشکتون تماس بگیرید و هم علت قطع دارو و ناراحتی هاتون موقع مصرفش رو و هم مشکلاتتون بعد از قطع رو برای ایشون تعریف کنید 🌨💗

هیچ عیبی نداره که در طول مصرف دارو احساس ناراحتیمون از مصرفش رو به پزشک بگیم 💕

دوستان همون طور که تو کامنتا چند بار اشاره شده ، بعضی مواقع اطرافیانمون چون بابت مصرف دارو توسط ما ، نگران و غمگینن ، یا احساس سردرگمی میکنن که چطور میتونن به بهبود شرایط ما کمک کنن ، پیشنهاد ترک دارو رو به ما میدن یا اگه خودمون این قصد رو داشته باشیم ما رو همراهی و تشویق می کنن. اما لطفاً برای حالِ خوب خودتون و اطرافیان ، دارو رو منظم و مصرانه مصرف کنید و جز پزشکتون مشورت هیچ شخص دیگری رو قبول نکنید. پیشنهاد های افرادی جز پزشک رو محترمانه رد کنید 🌨💗