2777
2789
عنوان

خانوما بیاید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 23 پست
من دوماه پیش قبل پریودم اینجوری شدم سوزش استخوون بود هم پا هم دست ک بعد خوب شد الان دوروزه استخونام ...

ممکنه کمبود کلسیم باشه یا خدایی نکرده رماتیسم بنظرم حتما برو ازمایش بده اگه دردش زیاده

Silenc says a lot more than you think 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه کمبود کلسیم باشه یا خدایی نکرده رماتیسم بنظرم حتما برو ازمایش بده اگه دردش زیاده

کمبود کلسیم نیس ازمایشم دادم نرمال بوده اما ازمایش روماتیسم.ندادم اینم بگم دردم از وقتی رفتم حموم شروع شد تازگیا زیاد اب استفاده کنم اینجوری میشم 

دقیقا همینم

از روز سوم هم سردرد داشتم و آبریزش بینی ( تا دو روز ) . از روز پنجم بویاییم کلا رفت تا ۷ روز بعدش. روز هشتم خیلی کم بو می‌فهمیدم ( فقط بوی تند اونم ) . 

من هیچ قرصی نخوردم فقط ویتامین سی ( جوشان ) هرروز . آب هویچ و آب پرتقال طبیعی می‌گرفتم خودم . هر روز با آب داغ برو حموم اینجوری شکستش میدی 

از روز سوم هم سردرد داشتم و آبریزش بینی ( تا دو روز ) . از روز پنجم بویاییم کلا رفت تا ۷ روز بعدش. ر ...

اگه بگیرم ها میکنم تو صورت شوهرم بعد ک مث من درداش شروع شه منم میخوابم اهمیت نمیدم بهش😢😭

عزیرم حتما کلسیم بخور چون توازمایسا کلسیم تنها ماده ای هست که هیچ وقت کم نمیشه ...چون از استخوان کمبودشو جبران میکنه تا نهایت پوک میکنه این درحالت کلی هست اما درحالت کرونا چنان سمی هست که مریضارو به ای سیو میکشه