2777
2789
عنوان

كيا سولار رفتن؟

3610 بازدید | 21 پست

بچه ها من پوستم خيلي سفيده دوستشم دارما ولي دلم ميخواد واسه تنوع يه مدت رنگ پوستمو شكلاتي كنم ميخواستم بپرسم بعدش به رنگ خودم بر ميگردم يا هميشه تيره تر از اولش ميمونه؟

Be your own hero💜✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت ک سفیدی  آرزومه سفید باشم  گندمی روشنم همه میگن سفیدی اما بنظر خودم تیره ام چ ...

گندميم كه خيلي خوشگله عزيزم😍 من رنگ پوستم به مامانم رفته چون اون سفيده ولي واسه صورتم ماسك ضد لك اينا ميزارم واسه مراقبت

Be your own hero💜✨

اگه ۳ ۴ دوره بری یکم میمونه.(هر دوره ۱۰ جلسه ی ۱۰،۱۵ دقیقه ای  هست)

سولار به تنهایی زود میره.خوبه که سولارو همراه با آفتاب گرفتن انجام بدی.همینطور لوسیونی که استفاده میکنی مهمه

گندميم كه خيلي خوشگله عزيزم😍 من رنگ پوستم به مامانم رفته چون اون سفيده ولي واسه صورتم ماسك ضد لك اي ...

جدیدا حس میکنم صورتم کدر شده 

اید بخازر اینکه خیلییییی کم آب میخورم

💛آسمان میبیندآسمان مینویسدآسمان جبران میکند💛

من رفتم

اگه چند جلسه بري ديگع نري يه مدت ميمونه رنگت بعد كم كم ميره ميشه رنگ پوسته خودت

سولار به همراهه افتاب عااااالي رنگ ميگيره بدن

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

اگه ۳ ۴ دوره بری یکم میمونه.(هر دوره ۱۰ جلسه ی ۱۰،۱۵ دقیقه ای  هست) سولار به تنهایی زود میره.خ ...

مرسي از نظرت عريزم♥️ بعد يعني مثلا اگه افتابم بگيرم رنگ پوستم مثل قبل ميشه؟ چون فقط واسه تنوع ميخوام نميخوام پوستم هميشه تيره بمونه

Be your own hero💜✨
من رفتم اگه چند جلسه بري ديگع نري يه مدت ميمونه رنگت بعد كم كم ميره ميشه رنگ پوسته خودت سولار به ه ...

عه جدي؟ بعدش كامل به رنگ خودت برگشتي؟

نميدونم چرا حس ميكنم چون لاغرم بهم نمياد

Be your own hero💜✨
عه جدي؟ بعدش كامل به رنگ خودت برگشتي؟ نميدونم چرا حس ميكنم چون لاغرم بهم نمياد

اره ديگه نرفتم افتابم نرفتم دو ساله شوهرم خوشش نمياد زياد 

الان كاملا رنگه پوسته خودمه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

مرسي از نظرت عريزم♥️ بعد يعني مثلا اگه افتابم بگيرم رنگ پوستم مثل قبل ميشه؟ چون فقط واسه تنوع ميخوام ...

کلا برمیگرده اگه دیگه نری‌.افتاب موندگاریش ۶،۷ ماهه،سولار ۳ماه اینطورا