2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال و نیم ک دیگه نوزاد نیست.

ولی نه نمیتونه بخوره. هم محصولات فراوری شده براش ضرر داره. هم ممکنه بپره ب ریه اش  و خدا نکرده مشکل ب وجود بیاره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

چرا باید از اینا بخوره؟

عادتش نده به خوراکی های ناسالم. اینا علاوه بر نگه دارنده خیلی نمک دارن.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
چی بدم میان وعده همش گرسنه ست

الهی بگردم.

فرنی درست کن.

میوه بده. 

پنکیک خودت درست کن بده. آجیل پودر کن بریز تو ماست ..... هویج و کرفس و ...اینجور چیزها.

والا دختر بزرگ من 4 سالش بود توی پارک یه دختر بهش پفک تعارف کرده بود. اومده بود به باباش گفته بود بابا اون دختره بهم یه چیزی مثل هویج داد خیلی شور و خوشمزه بود. یعنی تا اون موقع بچه م پفک ندیده بود.خخخخ

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)