2777
2789
چرا فکر میکنی این مسائل برا عرب جاهلیت بوده یعنی نعوذبالله خودش عقلش نمیرسیده بگه خودتونو بشورین یا ...

عزیزم منم اینجا سوال کردم که بدونم واقعا چرا؟حکمتش چیه اگه کسی میدونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اکثریت  که اینو گفتن  چه کسانی بودن  ؟

خواهر شوهر هام و شوهرم که شوهرم خییلی با خداس ولی خشک مذهبی نیس و خاله و مامانم میگفتن باید بخونی و آدمای خشک مذهبی هستن که فکر میکنن نماز رو بخون حتی اگر موهات بیرون باشه یا مچ پاهات بیرون بیوفته. واسه همین حرف خواهر شوهرم اینا بیشتر به دلم نشست

استاتر یه سئوال اگه نوزاد شیرخوار داشته باشیم ،غسل جنب به گردنمون باشه شیر بدیم مشکلی هست؟؟(من خودم ...

هیچ اشکالی نداره ولی اگر پاک باشیم تاثیر بهتری روی بچمون میزاره

اخه خوب وقتی نمازت رو در حالی بخونی که بچت داره بیقراری میکنه و هممش تو رو میخواد و شوهرت هم بچه رو ...

همه همینن.داستانی از پیامبر هست که به خاطر گریه کودکی نماز رو سریع تر خوندن که مادر بچه رو بغل بگیره.ایا بعدش گفتن میتونستی نمازت رو بشکنی یا واجب نیست تو نماز بخونی؟خیر

منم بچه19 ماهه دارم و همه چیزایی که شما گفتید رو تجربه دارم.اما خداییش یعنی شما تو 24 ساعت20 دقیقه وقت نداری که بچه به پروپات نپیچه تا با آرامش نماز بخونی؟؟

آیه ای در قرآن در مورد کلمه غسل برام میگین کلمه غسل عزیزم نه طهارت

دوستان گداشتن یکی

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
چ اصراری هست که تو قران گفته شده باشه؟ قران کلام خداست و خدا تو قران گفته که اطیعوالله و اطیعوالرسو ...

هست عزیزم آیه تو قرآن هست 

من میگم بله خدا گفته بعد از جنب غسل کنین

روشش گفته؟از کجا معلوم شاید یه حموم ساده به نیت پاک شدن و تمیزی همون غسله؟

آیه ای در قرآن در مورد کلمه غسل برام میگین کلمه غسل عزیزم نه طهارت

غسل و طهارت تفاوت چندانی ندارن

غسل یعنی شستن ولی این شستن چون برلی موارد خاص هست مثل نماز بنابر صلاح و علم خدا راه و روش مخصوص خودشو داره

پذیرش کلام خدا برای بنده نباید انقد سخت باشه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
غسل و طهارت تفاوت چندانی ندارن غسل یعنی شستن ولی این شستن چون برلی موارد خاص هست مثل نماز بنابر صلا ...

سخت نیست برام گلم گفتم که با اینکه خودم انجام میدم ولی دلیل منطقیشو نمیدونم