2777
2789
آیه ای در قرآن هست که به غسل اشاره کنه؟ طهارت نه ها خود کلمه غسل

آینم آیه قران

یـایها الذین ءامنوا لا تقربوا الصلوة وانتم سکـری... ولا جنبـا... حتی تغتسلوا..

‌ای کسانی که ایمان آورده‌اید! در حال مستی به نماز نزدیک نشوید، تا بدانید چه می‌گویید! و همچنین هنگامی که جنب هستید- مگر اینکه مسافر باشید- تا غسل کنید

غسل برای پاکی روح هست عزیزم نه جسم زمین از ابی که از بدن انسان جنب بریزه روش به خدا شکایت میکنه

استاتر یه سئوال اگه نوزاد شیرخوار داشته باشیم ،غسل جنب به گردنمون باشه شیر بدیم مشکلی هست؟؟(من خودم رو این موضوع وسواس دارم)

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو ساله زایمان کردم و گاهی نماز م رو نمیخونم متاسفانه . چه به خاطر گرفتار بودن در بچه داری چه به ...

اون اکثریت  که اینو گفتن  چه کسانی بودن  ؟

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
آینم آیه قران یـایها الذین ءامنوا لا تقربوا الصلوة وانتم سکـری... ولا جنبـا... حتی تغتسلوا.. ...

مگه درحال هوشیاری میدونیم چی میگیم؟یه زبان دیگه که اگه یک حرکه اشتباه بگی معنیش کلا عوض میشه بابا چرا با زبان خودتون با خدا حرف نمیزنین؟

به نظر من نه منطقی نیست  به نظر من غسل واسه دوران جاهلیت عرب بوده که حداقل بعد از نزدیکی یا پر ...

چرا فکر میکنی این مسائل برا عرب جاهلیت بوده یعنی نعوذبالله خودش عقلش نمیرسیده بگه خودتونو بشورین یا بگه فقط شما عربا خودتونو بشورین واقعبیت ابنه وقتی دستوری داده شده دردین برای همه اعصارو همه ی انسانها داده شده درضمن این اعمالی که گفته شده هرکدوم حکمتی داشتن که بعضیاش کشف شدن ولی بعضیهاش هنوز کشف نشدن مثل همبن وضو یا غسل البته دقیقشو نمیدونم ولی یه جیزایی تومایه های چاکراها یاخارج شدن  انرژیهای منفی هستش

بلانسب شما واین جمع سوتفاهم پیش نیاد ،گاهی وقتا اونیکه نماز نمیخونه روزه نمیگیره دلش از هزاران هزار ...

خب خدارو وقتی با قلبت حس کردی خدا از خواسته داره خواسته هاشم براورده میکنی؟

حرف شماهم مثل سوال امام زمان مهم تره یا نماز اسی بود این دوتا چ ربطی به هم دارن؟هردوی اینا وظیفه ی ...

اخه خوب وقتی نمازت رو در حالی بخونی که بچت داره بیقراری میکنه و هممش تو رو میخواد و شوهرت هم بچه رو نمیگیره بغلش . در اون صورت چی ؟ اگر هم نماز بخونم همش بچم دور پاهام میپیچه و لباس  و روسریم رو میکشه و موهام بیرون میاد و همش فکرم مشغول بچمه و طاقت صدای گریه و ناراحتی ش رو ندارم . به خدا توی دو راهی سسسخت و بزرگی گیر افتادم دو ساله . هر کسی یه چیز میگه

من دو ساله زایمان کردم و گاهی نماز م رو نمیخونم متاسفانه . چه به خاطر گرفتار بودن در بچه داری چه به ...

عزیزم باید نماز رو‌ سبک نشمارید... 

امام صادق علیه السلام فرمودند شفاعت ما به کسی که نماز را سبک بشمارد نمیرسد.  

نماز خواندن هر دفعه ۱۰ دقیقه وقت شما رو میگیره. میتونین بچه رو اگه کوچیکه بسپارین به شوهر و... و نماز رو بخونین.‌ این روی بچه شما هم تاثیر مثبت می‌ذاره بدون شک.‌♥️

آیه ای در قرآن هست که به غسل اشاره کنه؟ طهارت نه ها خود کلمه غسل

چ اصراری هست که تو قران گفته شده باشه؟

قران کلام خداست و خدا تو قران گفته که اطیعوالله و اطیعوالرسوال و اولوالامر منکم.یعنی اطاعت حرف پیامبر و امامان با اطاعت از خدا و قران برابر هستش

وغسل چیزیه که پیامبر به ما یاد دادن.

البته شاید دراین مورد هم آیه ای تو قران باشه من حضور ذهن ندارم

آینم آیه قران یـایها الذین ءامنوا لا تقربوا الصلوة وانتم سکـری... ولا جنبـا... حتی تغتسلوا.. ...

خیلی ممنون سوره نسا 

الان میخوام بدونم این کلمه غسل کی برامون معنی کرده عزیزم؟راه وزوشش کی گفته؟از کجا بدونیم روشش اینه؟شاید یه حموم ساده اس؟

همینطوره که میگین اصلا مذهب کلا ابزاری برای سواستفاده از انسانهاست 1400سال پیش تو یه کشور غریبه به م ...

کره شمالی

دین واحد و معینی نداره و اغلب بی دین هستن و بدترین و محدود ترین کشوره که از نظر رعایت حقوق بشر بی اندازه سطح پایینی داره! 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
منظورم این بود که شما بعد اذان ظهر میری غسل میکنی،پنبه داخل میبری که از جاری شدن خون جلوگیری بشه.بعد ...

بله متوجه شدم بد نوشتم 🙏🙏بازم ممنون❤🧡💛

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
مگه درحال هوشیاری میدونیم چی میگیم؟یه زبان دیگه که اگه یک حرکه اشتباه بگی معنیش کلا عوض میشه بابا چر ...

چون خدا از من خواسته با زبان عربی حرف بزنم خیلی راحت میتونیم معنی نماز و یاد بگیریم تا بفهمیم چی میگیم 

اگر قرار باشه همه خواسته ی خودمون و انجام بدیم و هر کس ساز خودش و بزنه پس حرف خدا این وسط چی میشه پس ما با شیطون چه فرقی میونیم