2777
2789
دیگ خسته شدممممم😢

اصلا توجه  نکنید  اگه  صرفا  بخاطر اینه که  خدا قبول میکنه یا  نه اینو بدونید که دین ما دین سهل و آسانیه  و هرجا دچار سختی شدین  یعنی دارین اشتباه میکنید  یبار نیت کنید و برای رضای خدا  همون یبار بیایید بیرون و دیگه بهش  فک نکنید   صلوت زیا بفرستید و سوره ناس و زیاد بخونید تا از وسوسه های شیطان دور باشید ان شالله

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من نه منطقی نیست  به نظر من غسل واسه دوران جاهلیت عرب بوده که حداقل بعد از نزدیکی یا پر ...

غسل برای پاکی روح هست عزیزم نه جسم

زمین از ابی که از بدن انسان جنب بریزه روش به خدا شکایت میکنه

هر چی هم نفهمیدی بپرس برات توضیح میدم اگر بدونم 

یه دوست کامل توضیح داد.اگه کم بود در حد ترشحات وضو کافیه. اگه متوسط بود در حالی که از اون طرف دستمال بیرو بزنه و مشخص باشه یه غسل داره و اگه هم زیاد بود بازم غسل داره قبل هر نماز ولی متوسط بود میشه که دوتا غسل باهم کرد برا  و ظهر و مغرب ولی خونریزی نباشه یا با پنبه جلوشو بگیریم درست متوجه شدم ؟؟؟؟

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
من دو ساله زایمان کردم و گاهی نماز م رو نمیخونم متاسفانه . چه به خاطر گرفتار بودن در بچه داری چه به ...

حرف شماهم مثل سوال امام زمان مهم تره یا نماز اسی بود

این دوتا چ ربطی به هم دارن؟هردوی اینا وظیفه ی شرعی و انسانی شماست و درمورد هردوش ازتون سوال میشه

من دو ساله زایمان کردم و گاهی نماز م رو نمیخونم متاسفانه . چه به خاطر گرفتار بودن در بچه داری چه به ...

کی گفته

هر چیزی جای خودش

تربیت کردن وظیفه ست نه ثواب

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
غسل برای پاکی روح هست عزیزم نه جسم زمین از ابی که از بدن انسان جنب بریزه روش به خدا شکایت میکنه

من نظرمو گفتم عزیزم دلیل منطقی واسه این کار پیدا نکردم هنوز 

با اینکه انجامش میدم ولی خب دلیلی ندارم

به نظر من نه منطقی نیست  به نظر من غسل واسه دوران جاهلیت عرب بوده که حداقل بعد از نزدیکی یا پر ...

غسل جز احکام دین ،اصولی که خداوند واجب کرده .مثلا میشه بگیم چون دست و صورتمون رو هر روز میشوریم پس نیازی به وضو نیست!!!!!!!!

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

حرف چرتی بهت زدن وقتی نمازتو بخونی کامل خدا هم به بچت کمک میکنه خوب بشه

آخه گاهی اوقات حتی وقت نمیکردم صورتم رو بشورم به خدا . و میتونستم نماز بخونم ولی بچم بیقراری میکرد و گریه میکرد و همممش میومد سمت من و چادر و روسری م رو در میاورد . من هم عصبی و کلافه میشدم و ترجیح دادم که همچین نمازی نخونم . در حالیکه هنیشه با حوصله و با توجه نمازم رو میخوندم

سلام من بااینکه خودم اهل نمازوروزه هستم ولی ب اونی ک گ نمازوروزه نمیخونه اصلا یه جوری ک تعجب کنم نگا ...

بلانسب شما واین جمع سوتفاهم پیش نیاد ،گاهی وقتا اونیکه نماز نمیخونه روزه نمیگیره دلش از هزاران هزار مومن پاکتره. گاهی یسری آدما خدارو عمیقا دردل لمس وحس میکنن چون انسانیت دارند اهل تظاهر نیستن دستشون بخیر میره بدون هیچ چشم داشتی. اما ممکن ی مومن ظاهرا نماز بخونه روزه بگیره و ازدرون ذاتش خراب باشه و بقدری دلش سیاه باشه که آدم از همه چی زده میشه .

بنظرمن آدم باطنش خدایی باشه نه ظاهرش. خدارو در دل باید حس کرد نه به لفظ و چند آیه که بزبان میارن.

البته نریزید سرم من جمع نبستم گفتم بلانسبت وهرکسی ازمذهب اعتقاد خودشو داره پس به اعتقادات هم احترام بزاریم.

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
عزیزم جواب منطقی خواستم  بعد از جنب حتما میرم حموم حتما حتما با وسواس تمام حموم میکنم ولی منط ...

توضیحاتش  کاملا منطقی  و علمی بود  

اول اینکه عمل  غسل  دو بعد داره  و بعد اصلی اون  معنویه  نیت و در نطر گرفتن رضای خدا   انجام کاری که  خدا ازمون خواسته  شما  ب همسرتون بگید اتاقو آبی اسمانی کن  بعد بیایید ببیند کاربنی  کرده و جوابش اینه ابی آبیه دیگه تازه اینکه پرنگ تر خالص تر بوده رنگش  بنطرتون کارش  و زحمتش چقد ارزش داره  و تفاوت انچه انجام داده و انچه شما میخواستید چقده

حالا بماند که اثرات جسمی غسل از نطر علمی  هم  کاملا ثابت  شده  

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
یه دوست کامل توضیح داد.اگه کم بود در حد ترشحات وضو کافیه. اگه متوسط بود در حالی که از اون طرف دستمال ...

برای قلیله برای هر نماز باید وضو بگیری و تطهیر کنی برای متوسطه روزی یک بار غسل کافیه متوسطه طوريه که خون داخل دستمال نفوذ کنه ولی از اونطرف خارج نشه و روی نوار بهداشتی نیاد کثیره برای هر نماز باید غسل کنی و اگر نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا رو پشت سر هم میخونی یه غسل براشون کافیه کثیره اینطوری که خون از دستمال رد میشه و به نوار بهداشتی میرسه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یه دوست کامل توضیح داد.اگه کم بود در حد ترشحات وضو کافیه. اگه متوسط بود در حالی که از اون طرف دستمال ...

منظورم این بود که شما بعد اذان ظهر میری غسل میکنی،پنبه داخل میبری که از جاری شدن خون جلوگیری بشه.بعدش سریع و بدون گفتن مستحبات ظهر و عصر رو باهم میخونی

اما اگه شدت خونریزی خیلی زیاد باشه یا طولش بدی و باعث شه دوباره خون ازت بیرون بیاد باید بری غسل کنی