2777
2789
عنوان

کسی زودپز سیسمونی خریده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 38 پست
خب بعدش؟  فکر میکنی دیگه بعدش لب به غذای شما میزنه؟

اخه پسرم الرژی داره تو ۵۰ روزگی بستری هم شده.خیلی چشممون ترسیده

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا  حساسیت زیادی هم خوب نیستا اخه کدوم میکروبی رو اتیش بخاری زنده میمونه؟؟

منم گفتم بخاری بهتره.اخه تراسمون کوچیکه.رو جالباسی خودمون پهن نمیکنم لباساشو.براش طناب کشیدیم اونم کوتاهه هی باید روهم روهم بیفتن دیر خشک میشن

من براش دو تا قابلمه خیلی کوچیک خریدم ، زودپز هم میخواستم بگیرم گرون بود نگرفتم ولی الان میبینم خیلی ...

قابلمه و ماهی تابه داره.زودمز برای مثلا اب قلم و این چیزا میگم

اخه پسرم الرژی داره تو ۵۰ روزگی بستری هم شده.خیلی چشممون ترسیده

الان که خوبه. این کارها ممکنه باعث بشه بیشتر الرژیش عود کنه. ففط توصیه های دکتر رو براش رعایت کن همین

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم قابلمه مسی بخر براش خاصیتم داره بعد غذای بچه زودپز نمیخواد که فقط قابلمتو از این کوچیکا نخر به ...

شوهرم کرمانیه.این دفعه بریم ازونجا براش میخرم.هی کرووونا

قابلمه و ماهی تابه داره.زودمز برای مثلا اب قلم و این چیزا میگم

اگه یه سه لیتری یا دولیتری بگیری خوبه ولی استفاده هرروز و زیادی نداره مثلا آب قلم یه بار زیاد درست کن. بذار فریزر 

ببین بچه هرچی بزرگ میشه اصلا به آدم فرصت نمیده با حوصله آشپزی کنه 

الان که خوبه. این کارها ممکنه باعث بشه بیشتر الرژیش عود کنه. ففط توصیه های دکتر رو براش رعایت کن همی ...

اره شکر خدا خوبه.اما تو اون یه هفته هردومون پیر شدیم.خیلی رعایت میکنم.خودم کلی لاغر شدم چون تو رژیمم.میخام به غذا هم افتاد کاملا بهداشتی برم جلو.

همچیزش سواعه.رفتیم براش مینی واشم خریدیم.خیلی حواسمو جمع میکنم بازم میترسمم