2777
2789
عنوان

کسی زودپز سیسمونی خریده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 38 پست
چطور تو شیشه😐منظورت ظرفای پیرکسه؟

نه عزیزم مثلا شیشه های سس مایونز میجوشونم کهدضد عفونی بشه بعد مثلا میخواستم سوپ بزارم یه تیکه ماهیچه یه تیکه سیب زمینی هویج خورده برنج و گندم وغیره از همه جی یه کوچولو میرختم با یکم آب درشو میبستم یه زودپزو تا نصف بدنه شیشه آب میکردم شیشه رو میزاشتم اون تو درشو میبستم میزاشتم بپزه

الانم که بزرگتر هستن ماهیچه رو بدون آب فقط با ادویه میریرم تو شیشه خودش آب میندازه میپزه بعد با کته میخورن و عاشقشن خیلی موقویه فقط با آب خودش میپزه و کلا شیشه سالمترین چیز برای پخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یه سه لیتری یا دولیتری بگیری خوبه ولی استفاده هرروز و زیادی نداره مثلا آب قلم یه بار زیاد درست ک ...

اره به نظرم دولیتری بهتره.اگر شوهرم بزاره غذای فریز شده بدم.چون کلا مخالفه.میگه باید تازه باشه.یبار مجبورشدم شیرمو بدوشم ریختم تو شیشه گذاشتم یخچال لازم نشد بهش بدم.نیم ساعت بعدش نزاش گرمش کنم بدم بهش.گفت خراب شده

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  
نه عزیزم مثلا شیشه های سس مایونز میجوشونم کهدضد عفونی بشه بعد مثلا میخواستم سوپ بزارم یه تیکه ماهیچه ...

شیشه رو میزاشتی تو زودپز؟؟

اره به نظرم دولیتری بهتره.اگر شوهرم بزاره غذای فریز شده بدم.چون کلا مخالفه.میگه باید تازه باشه.یبار ...

عزیزم خوبه که رعایت کنید اما از یه حدی بیشتر میشه وسواس و تاثیری در سلامتی بچه نداره 

اگه وقتشو داری تازه تازه بده ولی هرچی بچه بزرگ تر میشه باید بدوی دنبالش خیلی زمانت محدود میشه 

شیشه رو میزاشتی تو زودپز؟؟

بله زودپزو آب میکنم شیشه رو میزارم تو زودپز در زودپزو میبندم با شعله کم میزارم بپزه بعد که در بیاری در شیشه مثل پلمپ شده با یه چاقو باید بزنی زیرش هواش خالی بشه بعد درشو باز کنی

عزیزم خوبه که رعایت کنید اما از یه حدی بیشتر میشه وسواس و تاثیری در سلامتی بچه نداره  اگه وقتش ...

اره راست میگی.بخصوص برای من که شاغلم و از هفته اخر آذر باید برگردم سرکار.

ممنون از راهنماییت😇دیگه بخابیم.

الان باز میرم بخابم یه فکر دیگه میاد تو سرم😓اخه این موقع شب وقت فکر کردن به زودپزه؟؟؟😪

شبت بخیر

بله زودپزو آب میکنم شیشه رو میزارم تو زودپز در زودپزو میبندم با شعله کم میزارم بپزه بعد که در بیاری ...

مرسی از راهنمایت عززززیزززم😘