2777
2789
عنوان

کسی زودپز سیسمونی خریده؟

1503 بازدید | 38 پست

از ماه دیگه پسرم به غذا میوفته.دلم نمیخواد تو ظروف خودمون براش غذا درست کنم.زودپز سیسمونی کارایی داره؟چه مارکی خوبه؟چند لیتری؟

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐😐😐😐

من یه زودپز کوچیک دارم تو همون براش میپختم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من نخریدم ولی مامانبزرگم قدیمها رو سبسمونی برای مامانم خریده بوده همونو آوردم استفاده کردم خیلی راضی بودم چون کوچولو بود البته بیشتر وقتها تو شیشه غذا میپختم چون خیلی مقویتره 

اخه حساسم .میخام همه چی مخصوص خودش باشه. حتی شوهرم یه مدت میگفت لباساشم رو بخاری ننداز خشک بشه بچه ...

اخرش که چی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

حداقل تا دوسالگی

خب بعدش؟ 

فکر میکنی دیگه بعدش لب به غذای شما میزنه؟

اخه حساسم .میخام همه چی مخصوص خودش باشه. حتی شوهرم یه مدت میگفت لباساشم رو بخاری ننداز خشک بشه بچه ...

وااا 

حساسیت زیادی هم خوب نیستا

اخه کدوم میکروبی رو اتیش بخاری زنده میمونه؟؟

من نخریدم ولی مامانبزرگم قدیمها رو سبسمونی برای مامانم خریده بوده همونو آوردم استفاده کردم خیلی راضی ...

چطور تو شیشه😐منظورت ظرفای پیرکسه؟

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞