2777
2789

قبلا حلقه نشونمو فروختن گوشوارم قیمتی اداره ولی اونم دارم میفروشم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا زندگیا سخت شده.. منم بعضی وقتها فکر میکنم اینجور پیش بره باید طلا بفروشم... ولی الان طلافروشیا بستن

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
چک داریم 

اشکالی نداره گلم خودتو ناراحت نکن 

من تواین چندین سال توی ارزونیا حدود ۲۵۰ گرم طلا رو مفتتتتت فروختم برای پول پیش خونمون ،الان پول ماکااااملا بی ارزش شد و دود شد طلاهای منم رفت 

حتی یه تیکه طلاهم ندارم فقط حسرتشو میخورم

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
إن شاالله بهترش رو می خری 

میدونی آدم دقیقا از چی ناراحته این که همون طلا رو کلی تیکه تیکه جمع کرده خریده من امروز باشوهرم دعوام شد گفتم از روزی که بله گفتم فقط دارم برات جمع میکنم اگه مجردی اینقدر بی فکر نبودی الان اینقدر عذاب نمیکشیدم وام ازدواج برادشو تو مجردی گرفته بود خرج کرده بود بعد عروسی قسطاشو میداد