2777
2789
عنوان

چرا هیچ کس نمیاد به من کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیش رمز اثرانگشت داره به هیچ وجه نمیشه باز کنم 

اینستاگرامای جدیدخیلی مزخرف شده.من حساب قبلی خودمونمیتونم بیارم بالا.اگه اینستاگرام قدیمی راداشته باشی مثل آب خوردن میتونی حسابشوبیاری بالا

برو قسمت تنظیمات اینستا، گزینه ی افزودن حساب رو بزن بعد رمز و آیدی وارد کن

این بارم امتحان کنم ببینم میشه 

هرکی امضامو میخونه برام دعا کنه بچمو ازم نگیرن بدون بچم داغون میشم بچمم همینطور بدون من شاید دعای یکیتون گرفت تاعمردارم دعاگوتون میشم 😔😔

من خودمم مث تو حرص و جوش میزنم اما میدونی چیه؟؟واقعاارزش ندارن ب قول اجیم میگه هرچی کمتر بدونی راحتتری،اومویو فهمیدی چی عوض میشه؟؟؟فقط حرمتاشکسته میشن و اگه ب روش بیاری دیگه براش عادی میشه،حداقل الان ک داره سعی میکنه پنهون کنه یعنی یاخجالت میکشع یامیتریه،پس سعی کن کمتر بدونی،این دفعه رو قط کنی رابطشونو،باربعدی چی؟اونطور ک پیداس شوهرت کلا اهل اینجوررابطه هاس،یا از اول زندگیتو بکوب بساز،یااینکه تحملش کن

نمیدونم چرا اکثرمرداسروگوششون میجنبه.مجنون زنشونم باشن باز دوست دارن بابقیه لاس بزنن

احمق دیگه 

هرکی امضامو میخونه برام دعا کنه بچمو ازم نگیرن بدون بچم داغون میشم بچمم همینطور بدون من شاید دعای یکیتون گرفت تاعمردارم دعاگوتون میشم 😔😔
بیا بگو موفق شدی یا نه

حتما عزیزم

من خودمم مث تو حرص و جوش میزنم اما میدونی چیه؟؟واقعاارزش ندارن ب قول اجیم میگه هرچی کمتر بدونی راحتت ...

پنهون کاری نداره راحت میشینه ازمن دور کاراشو میکنه به خدا ۳سال بود درست شده بود الان یک هفته ای میشه باز شروع کرده 

پنهون کاری نداره راحت میشینه ازمن دور کاراشو میکنه به خدا ۳سال بود درست شده بود الان یک هفته ای میشه ...

ای باباااا،دردش چیه؟؟خب بشین باش صحبت کن بگو عزیزم اگه من مشکلی دارم یااینکه بینمون چیزی هست ک تورو دلسرد میکنه بگو لطفا،ک درستش کنیم،یاهم اگه دست خودت نیس این کارا بازم بگو من بدونم بازندگیم چیکارکنم ،بگو کسی ک میاد وسط زندگیع دونفر و با یه بچه،ادم نیس کثیفترین ادم تو دنیاس،