2777
2789

بچه ها من دارم برای کنکور مجدد میخونم

تا اینجا هم خوب پیش اومدم خداروشکر

صبح میرم کتابخونه شب میام

مادرم یکم مریض احوال شدن یکی دو هفته ی اخیر

بعد منم چند روز موندم خونه مامانم نذاشت گفت تو درستو بخونی برای من زیاده ینی خودش تشویقم کرد کنکور بخونم دوباره

خلاصه امشب رسیدم خونه گفتم مامان چطوری گفت خوبم شکر خدا

بابام داد زد چرا دروغ میگی والا ما دیدیم زن مریض میشه دخترش میمونه پیشش خواهرش میمونه پیشش تو که خداروشکر نه دختر داری نه خواهر

(ایشون یه شام درست کرده بهش انقدر فشار اومده)

منم هیچی نگفتم

واقعا نمیدونم چیکار کنم

از یه طرفی آینده م

از یه طرفی نیش های بابام که اذیت میکنه

ازش خیلی ناراضیم

تا خانواده ی خودش باشن جونشو براشون میده شام چیه ناهار چیه خونه شون هم جارو میکنه اما وقتی به خودمون میرسه

شما به جای من بودید چیکار میکردید؟خونه بمونم خب رسیدگی به اوضاع خونه بادرس جور در نمیاد

فشرده درس میخونم ۱۳ ساعت در روز‌

برم یه طور

بیام شب کار کنم تو خونه میگرن دارم کم بخوابم دیگه واویلاست

کاش هیچوقت دختر نبودم تا پدر و برادرم راست راست تو خونه راه برن و یه لیوان شستنم برای خودشون انگ بدونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میرم کتابخونه

ديگه يه غذا كاري نداره درست كني؟قرمه سبزي كه نهايتش يه ربع نيم ساعت كار داره مرغ هم همينطور بالاخره استراحت بين درس خوندنت يه غذا درست كن يه ظرف هم بشور تمام

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
وقتی میخوای بری کتابخونه، خونه رو تمیز کن غذارو آماده کن با خیال راحت برو شبم برگشتی هیچکی چیزی بهت ...

من حرفم اینه

مگه من آدم نیستم

چرا باید پدر و برادرم راست راست راه برن؟

اونا چرا نباید مدیریت کنن؟

تقسیم کنن به هر نفر دو روز در هفته میرسه

مامانم الانم راضیه از من

این پدرمه دعوا راه میندازه

تایم درس خوندنتو کمتر کن هفت هشت ساعت درس بخون بعد بیا کمک مامانت به کارای خونه برس

هفت هشت ساعت درس بخونم اونموقع نخونم سنگین ترم

با هفت هشت ساعت یه رشته ی معمولی قبول میشم که نمیخوام

من حرفم اینه مگه من آدم نیستم چرا باید پدر و برادرم راست راست راه برن؟ اونا چرا نباید مدیریت کنن؟ ...

آره حق داری میفهمم چی میگی منم تو خانواده مون همش کار میکنم بابام حتی یه لیوان جابجا نمیکنه چه برسه غذا درست کنه منم کنار اومدم برای برادرام و بابام غذا آماده میکنم تا چیزی نگن بهم اینجوری راحت ترم حوصله کل کل باهاشونو ندارم 

من حرفم اینه مگه من آدم نیستم چرا باید پدر و برادرم راست راست راه برن؟ اونا چرا نباید مدیریت کنن؟ ...

با حرفت اصلا موافق نیستم خیلیا هستن که هم خانوم خونه ان یه زندگی رو میچرخونن هم درس میخونن 

بچه ام دارن بخدا خودم وضعیتم همینه

اونوقت شما میخای سیزده ساعت سرتو بکنی تو کتابت به پدر مادرت که این همه واسه بزرگ کردنت زحمت کشیدن کمک نکنی 

با حرفت اصلا موافق نیستم خیلیا هستن که هم خانوم خونه ان یه زندگی رو میچرخونن هم درس میخونن  بچ ...

خب قرار نیست من جزو اون خیلیا باشم:)

یا قرار نیست اگر روزی ازدواج کردم با مردی ازدواج کنم که چرخیدن خونه رو وظیفه ی من بدونه

من الان هم دانشجوام

هم کارمندم

همم برای کنکور درس میخونم

:))