2777
2789
عنوان

یعنی کی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 57 پست
من واسه فاتحه زدم پول نخاستم توگزارش میزنی عجب ادمی هستی

بخاطر پول نگفتم نی نی یار گفته هرکی فال گرف تگش کنیم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فال من اول باشه طاقت ندارم 

اول: این همه انتظار به جایی نخواهد رسید ، دست به زانو بزن و بلند شو ، غیر از خودت کسی نمیتواند به تو کمک کند.

اتفاق دوم: دریافت یک خبر بد یا ناگوار ، دریافت اخبار ناراحت کننده اعم از خبر دعوا ، مشاجره یا کشمکش های خانوادگی یا اجتماعی.

اتفاق سوم: یک ملاقات عاشقانه ی دلچسب دارید ، اگر شخص مورد علاقه ی شما پیشنهاد گردش آخر هفته را به شما داد حتما قبول کنید.

اتفاق چهارم: به مراد قلبی خود خیلی زود ، دست می یابید و در ارتباط با آن اخبار مسرت بخشی به شما می رسد . (این کارت رسیدن به هدف را از نظر زمانی مورد توجه قرار می دهد که زمان وقوع آن بسیار نزدیک است و زودتر از انچه تصور می رود رخ می دهد .

اتفاق پنجم: عده ای (فرد یا افرادی ) اعم از دوستان یا بستگان به عنوان میهمان به منزل شما می آیند . دیدار با میهمانان ، یا دوستان

اتفاق ششم: بدون شک شما در اولین آزمون پیش رویتان موفق خواهید شد ، این آزمون میتواند از ساده ترین امتحانات کلاسی تا آزمون پذیرفته شدن و گشودن دروازه های قلب کسی باشد .

اتفاق هفتم: دیدار و ملاقات عاشقانه یا دیدار با فردی که به او عشق می ورزید و دائما به یاد او هستید ، همراه با شادیهای فراوان قلبی و احساسی

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
احسنت دختر حرف گوش کن و گل گلاب خیلی دختر خوبی هستی یعنی خیلیییی

خوبی از خودته دوست گلم باور کن خبرچنین نیستم فقط امروز ی تاپیکی خوندم وظیفه دونستم اینکارو کنم🥰🌹

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
خودم مهسا واسه آبجیم  بگیرید مهلا

اتفاق اول: در ارتباط با آنچه نیت قلبی شماست ، صحبتهایی از طرف یک شخص می شود که شما نسبت به آنچه در دل دارید دلگرم و امیدوار می شوید و شما را به آنچه مورد هدفتان است نزدیک می سازد.

اتفاق دوم: یک تلفن مهم اداری در پیش و رو دارید ، اگر به دقت عمل کنید برای شما حامل موفقیت و موقعیت های خوبی خواهد بود .

اتفاق سوم: مکالمات و گفتگوهایی که میان ( دخترو پسر ، یا زن و شوهر ) صورت میگیرد و باعث انس و الفت بین انها می شود ، گفت و شنودهایی که از سر دلدادگی و دلباختگی طرفین نسبت به یکدیگر است .

اتفاق چهارم: روبوسی ، بوسه های عاشقانه ، در آغوش گرفتن یکدیگر .

اتفاق پنجم: الف : احساس موفقیت از یک موضوع عشقی ، ب : شادی و موفقیتی که از شخصی مورد علاقه به شما می رسد . ج : مورد مهر و عطوفت شخصی قرار میگیرید که دوستش دارید که سبب علاقه ی بیش از پیش شما نسبت به او می گردد .

اتفاق ششم: یک ملاقات عاشقانه ی دلچسب دارید ، اگر شخص مورد علاقه ی شما پیشنهاد گردش آخر هفته را به شما داد حتما قبول کنید.

اتفاق هفتم: به مراد قلبی خود خیلی زود ، دست می یابید و در ارتباط با آن اخبار مسرت بخشی به شما می رسد . (این کارت رسیدن به هدف را از نظر زمانی مورد توجه قرار می دهد که زمان وقوع آن بسیار نزدیک است و زودتر از انچه تصور می رود رخ می دهد.این فال مهسا

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛