2777
2789
عنوان

یعنی کی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 57 پست
عاطفه ...من اعتقادندارم فقط میخام ببینم راست میگی

اتفاق اول: کارت ( مراد) رسیدن به آرزوی قلبی - رسیدن به اهداف مورد نظر یا دستیابی به یک هدف خاص - خواسته ای که دارید صد در صد به نتیجه ی مثبت خواهد رسید .

اتفاق دوم: الف : مسافرت . ب : رفتن به یک سفر کوتاه مدت داخلی یا خارجی .

اتفاق سوم: هدیه ، کادو یا سوغات از طرف دوست ، دوستان یا یکی از اعضای خانواده و با بستگان به دست شما می رسد که باعث خوشحالی شما می شود.

اتفاق چهارم: غیبت کردن و بدگویی از دیگران ، مورد بدگویی دیگران واقع شدن ، معایب اخلاقی شما را می شمارند ، پشت سر شما به بدگویی می نشینند . به دلایل مختلف حسادت و غرض ورزی های شخصی به عمد از شما نزد دیگران بدگویی می کنند .

اتفاق پنجم: مسافری دارید که به زودی باز می گردد ، نگران او نباشید ، گمشده و یا مسافر شما به سلامت باز می گردد و راوی خبرهای خوشی خواهد بود .

اتفاق ششم: به زودی امتحان مهم و سرنوشت سازی پیش و رو داری ، نتیجه امتحان هرچه باشد مهم نیست ،اما سعی کن وظیفه ی خود را به نحو احسن انجام دهی

اتفاق هفتم: مورد تعریف و تمجید و ستایش اطرافیان قرار می گیرید - از کارهای شما قدردارنی به عمل می آید که این موضوع باعث خوشنودی شما خواهد شد .

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توازاون ادم های که میخان خودشیرینی کنن خیلی

نه عزیزم اصلا اینطور نیست باور کن

امروز ی تاپیکی خوندم همه کاربرا خاسته بودن همچین تاپیک یا پست هایی رو گزارش بزنیم وگرنه چ فرقی ب حال من داره یا اگ بگم ک بمن جایزه نمیدن🤗🥰

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
نه عزیزم اصلا اینطور نیست باور کن امروز ی تاپیکی خوندم همه کاربرا خاسته بودن همچین تاپیک یا پست های ...

فرقی به حال تو نداره کاربری من به گ ا میره

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
مثل دانش اموزایی شدی که هروقت یکی تقلب کردلوش میدن...حالابرات چه سودی داشت

شاید اون خانوم ک فال میگیره بهش بر بخوره بگم 

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪