2777
2789

اونا با دو رویی و زرنگی باهام رفتار میکنن .قطع رابطه هم که میکنم شوهرم زندگیمو زهر میکنه .نمیدونم چکار کنم شوهرم میگه اونا تو سرت هم بزنن نباید چیزی بگی 

خدایا میدانم که میبینی ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده ی شوهر منم همینجوری هستن الان دیگه اعصابم نمیکنه خودم و زدم به نشنیدن و ندیدن و بی خیالی&nbs ...

به نظرت میشه تحقیر شدن رو نادیده گرفت؟

بزن تو سر شوهرت بگو هیس هیچی نگو ببینم خوبه؟

شوهرم عاشق خانواده خودشه هیچوقت عیبا و بدیهاشون رو نمیبینه وقتی تحقیرم میکنن شوهرم میگه منظوری ندارن 

اخه چه جوری؟هرموقع میرم اونجا محاله با رفتارشون تحقیرم نکن

عزیزم یه سلام احوالپرسی ساده کن بشین یه طرف.باهات حرف زدم مودبانه و گرم جواب بده.حرف نزدن خودتو با بچت مشغول کن.حرفی هم زدن به روت نیار که بفهمن برات مهم نیس صحبتاشون

به نظرت میشه تحقیر شدن رو نادیده گرفت؟

منم اوایل میجنگیدم جواب میدادم بعد دیدم نمیفهمن ی مشت آدمای بد ذات و بیشعورن من چرا باید این قدر انرژی بزارم همه ی عمرم رفت به حرص و ناراحتی به خاطر ی مشت آدم زبون نفهم الان هر کاری میکنن خودم و میزنم به بی خیالی یعنی برام مهم نیست بیشتر حرص میخورن بزار ببینم کجای دنیارو میگیرن