2777
2789
عنوان

هر چی به خانواده شوهرم نزدیک میشم و خوبی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 43 پست
شوهرت اشتباه میکنه.. ی جوری باهاش صحبت کن به اشتباهش پی ببره.البته اول زندگی اکثر مردا همینن.کم کم ب ...

۵ ساله شوهرمه همین مدلیه .از نظر خودش خانواده اش بی شیله پیله ترین ادمای دنیان در صورتی که کاملا برعکسه

خدایا میدانم که میبینی ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اوایل میجنگیدم جواب میدادم بعد دیدم نمیفهمن ی مشت آدمای بد ذات و بیشعورن من چرا باید این قدر انر ...

من خیلی ضعیفم .وقتی حرف بارم میکنن هیچی نمیگم میام خونه میشینم انقدر گریه میکنم که صورتم ورم میکنه .منم دیگه باید به خودم بیام چون دارم داغون میشم

من شوهرم کاری نداره اما خودم خیلی احمقم نمیتونم مثل اونا باشم.فقط و فقط از خدا میخوام ک کمکم کنه راه ...

انشاالله عزیزم.منم خدا خدا میکنم کیلومترها ازشون دور بشم

انشاالله عزیزم.منم خدا خدا میکنم کیلومترها ازشون دور بشم

من خونم چسبیده بهشون وقتی خواهرشوهرام میان نه میتونم نرم نه میتونم برم.نمیرم میگن قیافه میگیری میرم یه جور دیگه ناراحتم میکنن

کلاس بذار براشون.صمیمی‌نشو.زیاد نرو.حرف‌کم بزن باهاشون.

خاک تو سرم شده کلاس گذاشتن بلد نیستم اصلا.هر چی میپرسن جواب میدم حتی خصوصی ترین چیزای زندگیمو

من خونم چسبیده بهشون وقتی خواهرشوهرام میان نه میتونم نرم نه میتونم برم.نمیرم میگن قیافه میگیری میرم ...

خب دقیقا ما هم همسایه دیوار به دیواریم .وقتی جمع میشن دور هم فقط پوز خند تحویلم میدن و تحقیر میکنن.منم سپردم به خدا چون هیچکسو ندارم نه پدری نه مادری هیچکس😢😢

خُلم.

دور از جونت باشه این چه حرفیه. وقتی صمیمی نباشی و مثل زن همسایه بغلی باهاشون رفتار کنی کمتر کرم میریزن اگه یه وقتم دیدی تیکه میندازن تا امکان داره با سکوت و بی محلی تلافی کن. الانم که کروناس نرووو اصلا

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
دور از جونت باشه این چه حرفیه. وقتی صمیمی نباشی و مثل زن همسایه بغلی باهاشون رفتار کنی کمتر کرم میری ...

باشه ممنون بابت لطفت دوستم❤

باشه ممنون بابت لطفت دوستم❤

قربونت برم. ولی مادرشوهر جماعت معمولا ذاتش نسبت به عروس جالب نیست. تعمیم به همه نمیدم. ولی معمولا اینطوره. تو هم به هیچ گیر کارا و رفتاراشون واگذار کن به خدا

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
قربونت برم. ولی مادرشوهر جماعت معمولا ذاتش نسبت به عروس جالب نیست. تعمیم به همه نمیدم. ولی معمولا ای ...

مادر شوهرم بنده خدا فوت شدن .اما خواهر شوهرام و پدر شوهرم با پسراشون خیلی اذیتم میکنن .میسپرم به خدا😔

شوهرم عاشق خانواده خودشه هیچوقت عیبا و بدیهاشون رو نمیبینه وقتی تحقیرم میکنن شوهرم میگه منظوری ندارن ...

توام محترمانه جواب بده بگو عزیزم منظوری نداشتم. زورم میگیره ازین مردای پررو

روانشناسی کودک