2777
2789

۹سالشه درس نمیخونه

۸ماهشه همش میوفته کلش میخوره زمین

😐

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی ۳سال و ۹ماهه

دومی۱۵ ماهه

چالششون اینه هنوز باهم کنار نیومدن😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکیش۴ ماهشه هنوز چالش نداره گاهی دل درد. یکیشم ۲ سالشه چالشاش زیاده اصلا یه پا چالشه واس خودش از جیغ و داد بگیر تا بد غذاییو شیطونی و غیره...

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
حس تایپ ندارم ☹️

پس کِی میخوای بری

پاشو زودتر حاضر شو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چهار سالشه.تنهایی دستشویی رفتن  

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

۱۸سالشه

بچم از اوا ابتدایی تا دیپلمش بزور مدرسه رفت😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

۵ سالشه 

الان مشکلش اینه که همش تو خونه س. حوصله ش سر میره. منم که استراحت دارم و بد حالم اصلا نمیتونم بهش برسم

همش دلش میخواد بده پیش دبستانی

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...