2777
2789
عنوان

تنهایی بچه 2 ساله

214 بازدید | 14 پست

سلام دخترم 2سالشه ولی تو خونه با هیچی بازی نمیکنه ما باهاش بازی می‌کنیم زیاد زوق و شوق نداره ولی وقتی یه بچه میبینه خیلی ذوق میکنه و بازی گوشی این باعث شد به فکر بچه دوم بیوفتم اما شوهرم میگه هنوز زوده خودمم نمیخواما اما دلم برای دخترم خیلی میسوزه چیکار کنم بنظرتون من خودم همیشه میگم اگه بخوام دومی بیارم دخترم حداقل 5 سالش بشه اما الان میگم اگه شرایط اوکی بشه شاید 3ونیم سالگیش بیارم.....

😂 😂 بخند 

زود نیست اتفاقا خیلی خوبه هرچی تفاوت سنی کم تر باشه بهتره 

اگه بیشتر بشه دیگه از بازی کردن باهاش لذت نمی بره

من و خواهرم باهم2سال و 4ماه تفاوت سنی داشتیم خیل هم باهم خوش بودیم(یادش بخیر😅😄)

تازه باز هم به نظر من بچه میومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید وقتی بجه دوم هم بیاد بهش حسادت کنه 🤔

اینم حرفی چون بچست واقعا نمیدونم ولی خیلی به بچه های همسن خودش علاقه داره قشنگ نوزاد فامیلمون دیده بغلش می‌کرد بوسش می‌کرد و می‌گفت جیک جیک نی نی 😂😻

😂 😂 بخند 
دقیقا موافقم با این حرفت منم میگم شرایط بهتر بشه حتی کردنا 

آفرین مادر عاقل که احساسی تصمیم نمیگیری ...الان شرایط اصلا خوب نیست انشالله این ویروس شرش کنده بشه.شماهم بهترین تصمیم رو بگیری

آفرین مادر عاقل که احساسی تصمیم نمیگیری ...الان شرایط اصلا خوب نیست انشالله این ویروس شرش کنده بشه.ش ...

آره بیشتر از ویروس میترسم بعد میگم این خودش بچست نیاز به محبت داره ولی باز وقتی میبینم با بچه ها خیلی اوکی تراز ما آدم دلش میلرزه ولی چه میشه کرد تو این شرایط اصلا خوب نیست... 

😂 😂 بخند 

سلام. منم همین مشکل رو داشتم، براش عروسک‌های زیادی خریدم. آخرش براش عروسک پولیشی سگ از تانی لند خریدم. الان به شدت دوستش داره و از خودش جداش نمیکنه. هرچند جای روابط واقعی رو نمیگیره اما واقعا کمک کننده است. خواستید لینکش:

https://tanilandtoys.com/products/plushy-dog