2777
2789
عنوان

پسر بی ادب یا عادی

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور پسرا فقط دنبال ۱چیزن رابطه رابطه بعدم یکی بهترو پیدا میکنن وکات

تکمیل کنم من بهتره😂😂😂😂😂

البته اگه همزمان با چند تا دختره دیگه نباشن 😡😡😡

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
بی ادبه😂🤦🏻‍♀️ آدم با کسی ک راحت نیس از این چیزا حرف نمیزنه  من الان با دوستام (پسرن) راحت ...

مخصوصا اون یه تیکه که گفت شورتمو درنیاوردم

حالم بهم خورد مرتیکه چندشش

خیلی بی ادبه اخ حالم بهم خورد 

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

چه بی ادب😐

باهاش کات کن😡

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 
اینجور پسرا فقط دنبال ۱چیزن رابطه رابطه بعدم یکی بهترو پیدا میکنن وکات

فک کنم خیلی لاشی بود

چون یه عالمه پیج اجاره یه روزه ویلای کردان فالو کرده بود

ادم اجاره یه روز ویلا رو واسه چی میخواد اخه😄

مخصوصا اون یه تیکه که گفت شورتمو درنیاوردم حالم بهم خورد مرتیکه چندشش

اره واقعا🤢

واقعا دوستای من ،منو پسر حساب میکنن تو‌جمعشون راحتن ولی در حد فحش یا شوخی کلامی.

این خیلی یجوریه

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
دیگه حرفاش نشان دهنده ی شخصیتشه ...پس شخصیت نداره ...خیلی بی ادبه باشوهرم که پسرخالمم هست 7 ساله مزد ...

واقم من حتی ازدواجم کنم دلم نمیخواد با شوهرم همچین ادبیاتی داشته باشیم

حرمتی دیگه نمیمونه

فک کنم خیلی لاشی بود چون یه عالمه پیج اجاره یه روزه ویلای کردان فالو کرده بود ادم اجاره یه روز ویل ...

خواستم بگم لاشیه 

گفتم شاید ناراحت شی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

خیییلی سطح فرهنگی پایینی داره با اینجور ادما اصلا حرف نمیزنم

حتی ظاهر سازی نکرده که خوشت بیاد بخواد مختو بزنه... اول کار انقد بی ادب واقعا عجیبه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین