2777
2789

۴ سالشه خیلی شدید ب من وابسته هست می‌خوام برم سرکار ولی مهد صبح تا ظهر هست پنجشنبه ها هم نیست من می‌خوام برم آرایشگری خب تایم اصلی پنجشنبه ها هست بنطرتون اگر شنبه تا چهارشنبه بره مهد باعث میشه که پنجشنبه ها پیش مامانم بمونه؟؟ آخه به هیچ عنوان نه پیش مامانم میمونه نه پیش پدرش اصلا نمی‌مونه 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هم میتونی کم کم پیش مامانت بزاری تا عادت کنه

مامانم ی شهر دیگه هست طفلک اومد کلی خوراکی و اینا برای دخترم خرید تا پیشش بمونه من برم کلاس انقد دخترم گریه کرد بردمش با خودم 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

مامانم ی شهر دیگه هست طفلک اومد کلی خوراکی و اینا برای دخترم خرید تا پیشش بمونه من برم کلاس انقد دخت ...

ببین باید چند بار بزاری تا گریه کنه اهمیت ندی تا عادت کنه هم مهد هم پیش مامانت اگه میخوای مستقل بشه نباید دلت واسه گریه هاش بسوزه