2777
2789
عنوان

پسر بی ادب یا عادی

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 50 پست

میبخشید خواهر عزیز ولی تقریبا جنین های نارس هم میدونن توی دوستیهای این مدلی بیشتز پسرها فقط یک خواسته دارند. حرفای جنسی و تحریک کننده بعدشم چیزای دیگه. قشنگ هم معلومه ایشدن میخاد گارد شمارو پایین بیاره و به خواسته نهایی خودش برسه. بعد هم میگه چرا تلفنم رو دیر جواب دادی؟ هرری خداحافظ. باید رک بگم اینارو.واقعا نمیفهمم چند بار لاید پیش بیاد تا متوجه بشید؟ شما الان ناراحت میشی یه مدت دست نگه میداره چند وقت بعد دوباره تلاش میکنه چون گفتم اون فقط یک چیز از شما میخاد. والسلام.

خدایا کاری کن به هم رحم کنیم در روزگاری که شیطان قدرت گرفته از اعمال ما.
خیییلی سطح فرهنگی پایینی داره با اینجور ادما اصلا حرف نمیزنم حتی ظاهر سازی نکرده که خوشت بیاد بخواد ...

والا شاید ظاهرسازی کرده اش انقد بی ادب و گستاخ بود😐 شاید خیلی بیشعور تر از این بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبخشید خواهر عزیز ولی تقریبا جنین های نارس هم میدونن توی دوستیهای این مدلی بیشتز پسرها فقط یک خواست ...

نبابا من حتی شماره ام بهش ندادم

به همین راحتی که اعتماد نمیکنم. 

حذفش کردم خلاص. مسئله خاصی برام نبود  فقط در حد چت بود

والا شاید ظاهرسازی کرده اش انقد بی ادب و گستاخ بود😐 شاید خیلی بیشعور تر از این بود

یعنی بی ادب تر از اینم میشه؟؟؟؟ 😑😵😵😲😲😲

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین