2777
2789
عنوان

زمان مناسب برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 26 پست
اخه به من میگن عقدت طولانی بوده ولی ما توی عقد رابطه کامل نداشتیم که

عزیزم قرص عوارض زیاد داره .احتمالا فک میکنن قرص میخوری

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره

اگه وضع مالیتون خوب باشه 6 ماه تا یک سال جلوگیری کن که یکم اخلاق هم دستتون بیادو توزندگی مشترک جا بیوفتید

اگه وضعتون بده هم 2 سال

دیگه بیشترشو توصیه نمیکنم😉

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بستگی داره اگه وضع مالیتون خوب باشه 6 ماه تا یک سال جلوگیری کن که یکم اخلاق هم دستتون بیادو توزندگی ...

فعلا که جفتمون کار می کنیم بیشترشو میدیم برای قسط خودم هم نظرم روی همون دو ساله بقیه آدمو میترسونن هی میگن نازایی

زمان مناسب برای هر زوجی متفاوته

روانشناسا پیشنهاد میدن پنج سال بعد از ازدواج 

دلایل مختلفی هم داره

من خودم همه شرایط جوره ولی بچه دوس ندارم

دو ساله زیر یک سقفیم ولی کم کم تا 4 ،5 سال دیگخ ب بچه فکر نمیکنم

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا که جفتمون کار می کنیم بیشترشو میدیم برای قسط خودم هم نظرم روی همون دو ساله بقیه آدمو میترسونن ه ...

ببین نازایی که هست

خودم 26 سالمه شوهرم 34 دوساله درگیر نازایی هستیم

اوایل خیلی از دست خودم عصبانی بودم میگفتم چرا جلوگیری کردم

میدونستم اینجوری میشه اصلا جلوگیری نمیکردم و... 

ولی الان میگم خب حالا جلوگیری هم نمیکردم همین بود دیگه

ببین اول زندگی آدم یکم طرفشو بشناسه حالا نمیگم 10 سال نمیگم تفریح و مسافرت ولی یکم با اخلاقای هم کنار بیایم ببینیم اصلا تصمیممون واسه زندگی چیه بعد یه بچه اضافه کنیم

حالا شما اینو در نظر بگیر ما برای ساده ترین مخارج زندگیمون در مونده بودیم باید یکمم به اوضاع مالیمون سر و سامون میدادیم شد دو سال

شما سعی کن زودتر اقدام کنی اگه شد

ولی نمیگم تا رفتی خونت همون ماه

کمه کم 6 ماه زمان بده

بعدم همین اول کار سونوگرافی و آزمایش اسپرم رو آنجا م بدید

یه وقت خدااای نکرده نیاز میشه به درمان خودش 2 سال طول میکشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
چه کارایی باید انجام بدیم که بدونم سالم هستیم و مشکلی نداریم؟

شوهرت آزمایش اسپرم و سونوگرافی از بیضه ها

خودتم سونوگرافی واژینال و آزمایش هورمونی و آزمایش پرولاکتین

اینارو از زوج هاییکه یک سال از اقدامشون میگذره میگیرن یکی دو ماه بعد عروسی برید دکتر بگید ما یه ساله اقدام. کردیم نشده تاکید کنید اینارو بگیرن ازتون

و اینکه اصلا نزار خودت و شوهرت چاق بشید

ما تپل شدیم این خودش بده

ورزش رو اصلا ترک نکنید جفتتون

بعدم آدم تازه عروسه هی غذاهای جدید و خوشمزه درست میکنه یا غذای بیرون و... سعی کنید رژیم غذاییتونو سالم نگه دارید تو برنامه تون همه چی باشه چیزای مقوی ولی تو حجم کم

بعد چون دیدم نوشتی رابطه کامل نداشتیم

بعد اینکه عروس شدی تا چند روز حسابی گرمیجات بخور و اصلا سردی نخور

من اصلا جدی نگرفتم. میگفتم این حرفا خرافاته ولی رحم سرد میشه بعد باید یه سال هزار تا کار کنی تا رحمت گرم شه

نه طبیعی منظورمه

اینا دروغه دکتر من گفت جلوگیری هیچ نازایی نمیاره.

فقط این خود بدنه که مشکل داره.حتما چکاب برو دایم

منم نمیخواستم بچه رفتم چکاب گفت باید بیاری الانم حاملم😃

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
ممنون عزیزم ان شاء الله خدا یک نی نی سالم بهت بده

قربونت برم

انشالله شما هم خوشبخت بشی

و هر زمان دلت خواست تو همون ماه اول نتیجه بگیری❤️