2777
2789
عنوان

دوستی و ازدواج

145 بازدید | 18 پست

با پسری 10 ماهه در ارتباطم امکانات ازدواج هم داره چیزی هم ازم نمیخاد میگه دست هم بهت نمیزنم ولی چون دوستت دارم بیا باهم ارتباط داشته باشیم ولی نظرشو راجب ازدواج میپرسم میگه نه شرایط ازدواج هم داره به نظرتون با چنین کسی ادامه بدم منم خیلی دوسش دارم فعلا هم خاستگار ندارم ممکنه به ازدواج ختم شه ؟

اگه حرف ازدواج نمیزنه دل نبند

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که با کسی ارتباط داشت ولی وابسته نشد

وقتی ازدواجی نیس ی خودت اسیب میزنی. واسه ازدواج دل نبند وقتی خودش نمیگه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چبکار کنم که نظرش عوض شه؟10 ماهه نظرش عوض نشده

عزیزم همون اول ک حرف ازدواج نمیزنن 

منم رلم یک سال و خورده ای که گذشت فهمیدیم همو میفهمیم ب درد هم می خوریم کم کم حرف از آینده زدیم قبل از اون من خودم هم تو فکر ازدواج نبودم

شما اول هم رو بشناسید ببینید اصلا مناسب یه رابطه جدی هستین یا نه 

عزیزم همون اول ک حرف ازدواج نمیزنن  منم رلم یک سال و خورده ای که گذشت فهمیدیم همو میفهمیم ب در ...

دوست عزیز به نظرت من چیکار کنم من خودم دوبار حرف از ازدواجو زده ام رک گفته فعلا نمیخام ازدواج کنم میگم صبر کنم میگه نه 

منم مثل شما صبر کنم یا نه هر دومون هم بالای 30 سال سن داریم و هر دو شاغل