2777
2789
عنوان

مرد خوب هم داریم تو این روزگار

500 بازدید | 40 پست

این قدر پست رفتارهای زشت و زننده مردها با زن‌هاشون تو نی نی سایت زیاده آدم افسردگی می گیره. اول که آرزو می کنم این مردها متحول بشوند. بعد هم میخوام از یه مرد نمونه و زندگی مشترکش تعریف کنم. این مرد نمونه همکار همسرمه. نوازنده‌ی سنتوره و درس میده. حدود ۳۰ سالشه و همسرش یه خانوم نابیناست. مادرزادی نابینا بوده و اونم حدود ۳۰ سالشه. ۴ساله با هم زندگی می‌کنند. خانومش خیلی بهش وابسته است و مرده هم خیلی بهش محبت میکنه. 

قطعا داریم. هم مرد خوب هم زن خوب. 

💓

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عشق من

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

شوهر خوبا اومدن.اونا ک هر روز کتک می‌خورن و میان با گریه میگن منم😁

فان.بود#  

همسر خودم خداروشکر🤩

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

اره نمونش اطرافم فراوانه

خدایی همسر خودمم ۹۰درصد خوبه

البته فقط بخاطر ذهنیت گفتم همیشه ادمای بد و خوب کنار همن

واینکه حرفا باتوجه به روحیات اون لحظه زده میشه

من همسرم اخلاقش عالیه ولی وقتی دعوامون بشه میخوام سربه تنش نباشه واون موقع ازم سوالی بپرسی جوری میگم بده که خودمم هنگ میکنم😃😃

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید