2777
2789

من که خسته از بس هرجا میخوام با شوهرم برم مادرشوهر همرامون میاد

یعنی شوهرم فرت بهش میگه اونم فرت میاد همرامون منم اصلا خوش ندارم جایی مخصوصا برای خرید همرامون باشه نمیدونم چیکار کنم که خودش بفهمه مزاحمه و نیاد دیگه 

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرت حرف بزن

شوهرت دعوتش میده 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
چه حوصله ای داره مادرشوهرت 

دقیقا مادر من ب دست پاشم بیوفتیم نمیاد باهامون میگه جوانید برید خوش باشید

مادرشوهرم که ندارم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
با شوهرت حرف بزن شوهرت دعوتش میده 

اینقد مامانیه جرات دارم 😐شهروبهم میریزه

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
اینقد مامانیه جرات دارم 😐شهروبهم میریزه

گاهی بگو عزیزم دوست دارم دونفری بریم بیرون