2777
2789
عنوان

سقط جنین،ترو خدا کمک کنید

696 بازدید | 27 پست

سلام خانوما جنین تو 6 هفته ایست قلبی کرده دکتر گفته اگ طبیعی سقط نشه باید بیای بیمارستان،تروخدا اگ تجربه دارین بگین چجوری میشه طبیعی سقط کرد ک کار ب بیمارستان نکشه

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش

دمنوش گیاهی

دمنوش زعفرون

قرص زیر زبونی مخصوص ک دکتر بهت میده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5405871/خانوم-هایی-که-تیروییدریزش-و-زبری-مو-و-تنبلی-دارین-ی-لحظه-بیاین

لطفا حتما گزارش بزنین میخوام تاپیکم حذف شه😶 ممنووووون ایشالله به هرچی میخواین برسین😍❤️

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
عزیزم جنین شش هفته قلبش کجا بود، چرا الکی میخوای سقط کنی بذار حداقل تا ده هفته اصلا شاید الان قلبش ت ...

برای منم پیش اومد عزیزم

جنین فقط تا ۶ هفته رشد کرد و بعد ایست قلبی

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
منم تو 6 هفته رفتم اصلا قلب نداشت. 8 هفته داشت. بازم صبر کن یه هفته دیگه برو سونو مطمعن بشی

سونو واژینال هم کرد دکتر گف جنین مرده،ده روز اگ سقط شد ک هیچی اگ نشد بیا بیمارستان بستری شو و کورتاژ،سه روز وقتم مونده از دهر وز

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر