2777
2789
عنوان

مزخرفترین‌موجود عالم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 98 پست
من سن پایین هم ازدواج نکردم ولی کلا فرهنگمون متفاوت از همه و متاسفانه من هر حرفی بزنم از نظر اون غی ...

خوب گلم وقتي فرهنگ هاتون فرق داشت يعني بدون فكر تصميم علط گرفتي

فرهنگ ادما عوض نميشه وقتي تصميم گرفتي بايد به اينا هم فكر ميكردي

انتخاب درست خیلی مهمه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بعضی چیزاش راضیم بعضی چیزاش ناراضی. مثلا از رابطه متنفرمم.محدودیت دارم.باید خانوادشو تحمل کنم. ...

منم رابطه نمی دوستم البته شکر شوهرمم متعادله اذیت نمی کنه

تحمل خانواده رو خوب اومدی🤪 منم از این بابت اذیت میشم

هرکاری می کنم نمیتونم دوسشون داشته باشم

من به جرات میگم اصلا این چیزا هم نیست من با شوهرم هیچ مشکلی ندارم تو این حدود بیست سال نه فحشی ن ...

پدرت تا کی هواتو داشت تا چن سال اخه اونم دوس داره بچه هاشو بفرسته خودش نفس راحت بکشه خخخخ

خوب گلم وقتي فرهنگ هاتون فرق داشت يعني بدون فكر تصميم علط گرفتي فرهنگ ادما عوض نميشه وقتي تصميم گرف ...

حالا خوبه پسر دوست بابام بود

بعضی چیزها رو الان می فهمم 

وقتی میزی زیر یه سقف بعضی چیزها معلوم میشه

منم رابطه نمی دوستم البته شکر شوهرمم متعادله اذیت نمی کنه تحمل خانواده رو خوب اومدی🤪 منم از این با ...

من برام کابوسه این رابطه لعنتی😪طوری که وقتی پریود میشم خوشحال میشم😬

خانواده شوهر 90 درصد همینن انقدرر منو اذیت کردن که خدا میدونهه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
پدرت تا کی هواتو داشت تا چن سال اخه اونم دوس داره بچه هاشو بفرسته خودش نفس راحت بکشه خخخخ

بابام همین الانم حاضره دختراش جدا بشن برن پیش خودش

همیشه میگه اشتباه کرده شوهرمون داده😂اتفاقا الان که خونست دوست داره دورش باشیم